reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
ja mam depresję jak muszę sprzątać mieszkanie po tygodniu z moim starym ... Straszny syfiarz ... Boje się jak to będzie z dzieckiem haha
Ja tylko muszę mieć chociaż łazienkę ogarnięta i podłogi. Nie znoszę jak chodze bosa stopa i coś czuję pod stopami. Jak już będzie po weselu to kupię sobie rumbe, to się samo będzie odkurzać 😁

Ja tylko muszę mieć chociaż łazienkę ogarnięta i podłogi. Nie znoszę jak chodze bosa stopa i coś czuję pod stopami. Jak już będzie po weselu to kupię sobie rumbe, to się samo będzie odkurzać 😁
ja mam i przy psie słabo daje radę ... Ta mała szuja ślini się jak bokser 🤦 ale jemu wybaczę ,staremu nie ... Więc jak wróci z delegacji ma haje 😂

W ogóle ja sprzątam i sprzątam. Nie od rana rzecz jasna, bo miałam inne zobowiązania, ale ja ***** nie umiem posprzątać domu w 2, 3 h. No nie umiem. Ja w szafie układam, wszystko robię. Zauważyłam, że w domu u innych ludzi jest niby czysto, niby schludnie, a jak idę do toalety to często krany są zawalone, nie jakoś bardzo, ale takie żółte wokół armatury. A moje to się świeca zawsze. I kibel mam idealny, żadnych żółtych zacieków itp. Lustra czyste. Na podłogach ani plamki czy krzty kurzu. Nie żebym codziennie szorowała wszystko, nie mam na to czasu ani chęci, w tygodniu tylko odkurzam i kuchnie ogarniam. Ale jak jest sobota to ja zapierdalam na pełnych obrotach, ma być czyste wszystko. Też tak macie?
Nie 😶.

reklama
A propo seksu to np ja czasem czuje, że w ogóle nie dam rady jakoś osiągnąć przyjemności, bariera nie do przejścia. I zwykle mówię o tym staremu
Ja mam tak samo i też mówię. Myślałam że tylko ja tak mam...
u mnie libido od zawsze 0 więc 🤷🤷 stary ma biedę haha ale wiedział co bierze
Witaj w klubie... Tylko u mnie kiedyś było trochę inaczej, ale cóż zrobić.
Ojej, mam tak samo! Na szczęście już mamy robocika, najlepszy zakup na świecie! Przyszły domek będzie zaprojektowany pod jeżdżącego, wiszące szafki itd :D

Do góry