reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Pozwolę sobie zadać niedyskretne pytanie: Uprawiacie seks analny? Obiecałam staremu, że spróbujemy (w ramach negocjacji, żeby go urobić) i niestety on o tym pamięta. Łapki w górę, te które mają czynną drugą dziurę!
Zdarzyło się kilka razy, ani nie sprawia mi to przyjemności ani dyskomfortu 🙈 za to mąż lubi więc raz na jakiś czas mu pozwalam 😅

reklama
@Alabama89 dziwi mnie, że w twojej branży (prawna, jeśli dobrze pamiętam?) też jest takie podejście do pracownika, jakby to był fastfood albo supermarket. Myślałam, że prestiżowe zawody przekładają się na warunki zatrudnienia.
No niestety bywa bardzo różnie. Są duże prestiżowe kancelarie a swoim pracownika dają minimalna na etacie i reszta na dziele.

Wzięłam se na jutro wolne 😃😃 ostatnio mam taki kryzys, że mimo, że lubię swoją pracę to kompletnie nie mam do niej weny. Nic mi się nie chce, wszystko robię wolno, a jedną rzecz odkładam na jutro od 3 tygodni 🙈 potrzebuje już urlopu
Jezu to ja miałam właśnie taki kryzys jak chodziłam na rozmowy do tej nowej pracy - nie mialam na nic weny, wszystko odkładałam, ze już się pogibiłam potem w moich ticketach xD

@Alabama89 dziwi mnie, że w twojej branży (prawna, jeśli dobrze pamiętam?) też jest takie podejście do pracownika, jakby to był fastfood albo supermarket. Myślałam, że prestiżowe zawody przekładają się na warunki zatrudnienia.
W niektórych nazwijmy to "branżach" takie coś to w sumie norma. Jak nie muszą działać, żeby się utrzymać na rynku, to niespecjalnie szanują pracownika, bo zaraz znajdzie się następny, albo weźmie się ziomka znajomka 🙃

Nadrobię pozniej bo idę gotowac obiecane pierogi z serem 😉 w końcu zrobiłam!

Załączniki

• de90edea-3406-4761-bc3c-ca7f5c218d95.jpg
    de90edea-3406-4761-bc3c-ca7f5c218d95.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Łoooo matko! Już wiem o co kaman z tym nadrabianiem 😂 Dzisiaj nie miałam jak być aktywna na forum, teraz weszłam i tyle stron! 😂 Niestety dziś mało będę z Wami gadać, bo stary ma wolne 😝 Szybkie pytanko do @Bibi89 (przyzywam Cię) autostrady w Hiszpanii czy drogi alternatywne - co lepiej?

Do góry