Wezu
Fanka BB :)
Dzizas! Co za dramat!Tak jest. Miałam etat na czas określony i teraz musieliby dać na czas nieokreślony i nagle znikł i proponują zlecenie mówiłam ze pracuje w powalonej firmie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzizas! Co za dramat!Tak jest. Miałam etat na czas określony i teraz musieliby dać na czas nieokreślony i nagle znikł i proponują zlecenie mówiłam ze pracuje w powalonej firmie?
Bardzo dobrze! Ja ten tydzień się tak opierdalam że czuje jak zaległości rosną ale mysle sobie a chu.j niech mnie zwolniąPowiedziałam jeszcze, że żeby się nie wygłupiali i ze chce ekwiwalent za urlop. A ostatnie dni pracy planuje spędzić na forum
No jakby nie patrzeć to jest to korpo.No dokładnie - ja bym powiedziała, że o finanse proszę się nie martwić, ma mi kto rachunki opłacić
Ale mnie to zdenerwowało! Korpo zjeb.y. Chociaż nie wiem czy pracujesz w korpo ale tak mi to zalatuje
taaa korpo klimaty, myślą że powinnaś im dziękować za to, że w ogóle miałaś to szczęście współpracy z nimi i że powinnaś prezesa po stopach całować. Korpo to syfNo jakby nie patrzeć to jest to korpo.
Ja na ta głupia zaczepkę nie zareagowałam ale to było żenujące z jej strony
A ja nadal - nie jestem zainteresowana.
jprdl, to jakaś durna próba wjechania na psyche :O jestem w szoku, serio. Umowe zlecenie to można mieć na studiach praująć w KFC! Chociaż ja też miałam umowę o pracę normalnie. No w szoku jestem ciężkimNa koniec rozmowy właśnie padło ze mam ochłonąć bo rachunki trzeba płacić i miałam ochotę powiedzieć - a weź spierdalaj mąż opłaci
Kurde, pracowałam w 3 wielkich korpo i w każdej miałam umowę o pracę na określony a potem na nieokreślony... W nowej robocie po 3 miesiącach próbnego od razu nieokreślony. I szczerze, myślałam, ze to norma. Normalnie się wkurvviłam, ze tak można ludzi traktowaćNo jakby nie patrzeć to jest to korpo.
Ja na ta głupia zaczepkę nie zareagowałam ale to było żenujące z jej strony
A ja nadal - nie jestem zainteresowana.
Co to w ogóle za tekst rachunki się same nie opłacą…. Zjeb.yjprdl, to jakaś durna próba wjechania na psyche :O jestem w szoku, serio. Umowe zlecenie to można mieć na studiach praująć w KFC! Chociaż ja też miałam umowę o pracę normalnie. No w szoku jestem ciężkim
Ja też dostałam na 3 mc później na 2 lata a później na nieokreślony. Ale i tak nienawidzę obecnie swojej firmyKurde, pracowałam w 3 wielkich korpo i w każdej miałam umowę o pracę na określony a potem na nieokreślony... W nowej robocie po 3 miesiącach próbnego od razu nieokreślony. I szczerze, myślałam, ze to norma. Normalnie się wkurvviłam, ze tak można ludzi traktować
To nie jest czasem jakaś budżetówka?A wiecie od kiedy tam pracuje od lutego 2016 - tylko wcześniej obsługiwałem jako działalność i potem zaproponowali mi etat. Ale zmieniła się dyrekcja, przyprowadzili swoich ziomow i mój etat jest widocznie potrzebny dla kogoś innego.
taaa korpo klimaty, myślą że powinnaś im dziękować za to, że w ogóle miałaś to szczęście współpracy z nimi i że powinnaś prezesa po stopach całować. Korpo to syf