reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Powiedziałam jeszcze, że żeby się nie wygłupiali i ze chce ekwiwalent za urlop. A ostatnie dni pracy planuje spędzić na forum 😂
Bardzo dobrze! Ja ten tydzień się tak opierdalam że czuje jak zaległości rosną ale mysle sobie a chu.j niech mnie zwolnią 😂

Jeszcze dziś okres dostałam i nic mnie nie boli! Miesiąc temu pierwszego dnia miałam takie bóle, że dramat. A teraz jakby okresu nie było. Oby tak pozostało! 😁

No dokładnie - ja bym powiedziała, że o finanse proszę się nie martwić, ma mi kto rachunki opłacić 😂
Ale mnie to zdenerwowało! Korpo zjeb.y. Chociaż nie wiem czy pracujesz w korpo ale tak mi to zalatuje 😂
No jakby nie patrzeć to jest to korpo.
Ja na ta głupia zaczepkę nie zareagowałam ale to było żenujące z jej strony 😂
A ja nadal - nie jestem zainteresowana.

taaa korpo klimaty, myślą że powinnaś im dziękować za to, że w ogóle miałaś to szczęście współpracy z nimi i że powinnaś prezesa po stopach całować. Korpo to syf 😂

Na koniec rozmowy właśnie padło ze mam ochłonąć bo rachunki trzeba płacić 😂 i miałam ochotę powiedzieć - a weź spierdalaj mąż opłaci 😂
jprdl, to jakaś durna próba wjechania na psyche :O jestem w szoku, serio. Umowe zlecenie to można mieć na studiach praująć w KFC! Chociaż ja też miałam umowę o pracę normalnie. No w szoku jestem ciężkim

Kurde, pracowałam w 3 wielkich korpo i w każdej miałam umowę o pracę na określony a potem na nieokreślony... W nowej robocie po 3 miesiącach próbnego od razu nieokreślony. I szczerze, myślałam, ze to norma. Normalnie się wkurvviłam, ze tak można ludzi traktować 😂

Kurde, pracowałam w 3 wielkich korpo i w każdej miałam umowę o pracę na określony a potem na nieokreślony... W nowej robocie po 3 miesiącach próbnego od razu nieokreślony. I szczerze, myślałam, ze to norma. Normalnie się wkurvviłam, ze tak można ludzi traktować 😂
Ja też dostałam na 3 mc później na 2 lata a później na nieokreślony. Ale i tak nienawidzę obecnie swojej firmy 😂

A wiecie od kiedy tam pracuje od lutego 2016 - tylko wcześniej obsługiwałem jako działalność i potem zaproponowali mi etat. Ale zmieniła się dyrekcja, przyprowadzili swoich ziomow i mój etat jest widocznie potrzebny dla kogoś innego.
To nie jest czasem jakaś budżetówka? 😆

Edit: dobra doczytałam. To może to jakaś spółka z udziałami gminy/powiatu/samorządu województwa? 😆

reklama
Do góry