Ceonis
Fanka BB :)
A to racjaMogę przenieść toksoplazmozę. Ale po pierwsze to moje są zaszczepione a po drugie to już pewnie trzy razy zdążyłyby ja przenieść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to racjaMogę przenieść toksoplazmozę. Ale po pierwsze to moje są zaszczepione a po drugie to już pewnie trzy razy zdążyłyby ja przenieść
Czy on zobaczył ducha?
Jaki słodziak
Gdzies czytalam ze tokso latwiej zlapac z niemytych warzyw, owocow albo suerowego miesaMogę przenieść toksoplazmozę. Ale po pierwsze to moje są zaszczepione a po drugie to już pewnie trzy razy zdążyłyby ja przenieść
Niee to kocie wspomnienia z wojny czasem odpływa myślami if you know what i meanCzy on zobaczył ducha?
Robiłaś już jakieś testy?U mnie czas wypatrywania czegoś nowego...10dpo masakra jak głową potrafi fiksować..
Za to z klientem czasami ciężko się dogadaćW sumie to plus jest taki, że przychodzisz i pracujesz ile i kiedy chcesz wiadomo, że są zobowiązania, których musisz pilnować, terminy itp. Ale nie musisz się użerać z szefem i tłumaczyć
Nie ja nie z tych co już od 7dpo robia( nie obrażając tych co tak robia☺) poprostu nie czuje tego wcześniejszego testowania. Poczekam do termin planowanej@ spozni sie dzień to wtedy zadzialam chod jiz milion doszukiwan się i wgl .. próbuje się czymś innym zająć ale ciezkoRobiłaś już jakieś testy?