Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kusisz ale nie, poczekam do poniedzialku/wtorkuNo właśnie nie. Dostałam histerii, bo 7dpo zaczęły mnie bolec cycki okresowo i byłam pewna, ze pozamiatane nawet dziewczynom marudziłam i mnie próbowały postawić do pionu. A następnego dnia zrobiłam test
O to czekamy razem do wtorku, bo ja mam wtedy lekarzaKusisz ale nie, poczekam do poniedzialku/wtorku
Kusisz ale nie, poczekam do poniedzialku/wtorku
To trzymam kciukiO to czekamy razem do wtorku, bo ja mam wtedy lekarza
I widzisz?! Chwilę Cię nie ma i już burdel!Kurna nie wiem co sie porobilo na tamtym wątku... no to siema!
Ja z testami owu dopiero 3 czy 4 cykl i ta faza lutealna podejrzana bardzo zawsze myślałam że jest to 14 dni a jak wyhacze pika to od zaznaczenia owu miną 11-12 dni także nie wiem jal będzie w tym cyklu. Choć w 7dpo prog 11.51 jakoś nie daje mi nadzieji...O to czekamy razem do wtorku, bo ja mam wtedy lekarza
Z ta jajecznica to jakaś tradycja? pytam bez złośliwościNooo jeszcze chwila i najdłuższy dzień w roku
Dzisiaj już przed 4, na imprezie zaczęło się robić jasno tooo szok. No ale trzeba było wytrwać do jajecznicy
Widzisz chwilę Cię nie ma i od razu wszystko do góry nogamiKurna nie wiem co sie porobilo na tamtym wątku... no to siema!