Moonstone
Moderator
Ej, nawet mój mąż mojej czasami nie czai XDEj spoko, czaimy ironię xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, nawet mój mąż mojej czasami nie czai XDEj spoko, czaimy ironię xD
Ja mam dosyć ograniczone opcje jako adwokat. Mogę być tylko w spółce z innym adwokatem/radcą albo na idg. Tylko radcowie mogą na etatA to rzeczywiście ciąża na dg to słaba opcja, bo i zasiłek z tego tytułu śmieszny... Ja też jeszcze rok temu byłam na samozatrudnieniu bo lepiej mi się opłacało ale jak już zaczęliśmy myśleć o dziecku przeszłam na UOP żeby teraz z czystym sercem ciągnąć zasiłek z zusu który mi się należy
Mój też czasem nie wie czg mówię poważnie czy żartujęEj, nawet mój mąż mojej czasami nie czai XD
Dlaczego tak?Ja mam dosyć ograniczone opcje jako adwokat. Mogę być tylko w spółce z innym adwokatem/radcą albo na idg. Tylko radcowie mogą na etat
Kocham koteczki właśnie wytulilam nasze podwórkoweA skoro mogę już spamować
Tak mamy w ustawieDlaczego tak?
Eeee to można zmienić w 1 nocTak mamy w ustawie
Mogę przenieść toksoplazmozę. Ale po pierwsze to moje są zaszczepione a po drugie to już pewnie trzy razy zdążyłyby ja przenieśćKocham koteczki właśnie wytulilam nasze podwórkowe
A właśnie, podobno koty są niebezpieczne dla kobiet w ciąży, bo przenoszą jakieś bakterie czy coś. Pamiętam jak moja ciężarna koleżanka się oganiala od mojego kota jak u mnie była. Nie wiem za bardzo o co chodzi w tym temacie, ale nie boisz się?