reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dobra, dobrze pogadać. Wszystkie mamy to samo 😁🤗 uspokoję starego, że nie mam rozpulchnionej macicy i tu już będzie bolało: wyjaśnię mu, że nie jest on aż tak zajebisty, żeby wytwarzać nieprawdopodobna ilość spermy, która ja nie jestem w stanie pomieścic 😹

Drogie moje,
Sikanie po seksie jest bardzo zdrowe ;)
Pamiętajcie, ze w ten sposób oczyszczamy cewkę moczową (u kobiet bardzo krótką) i zapobiegamy przedostaniu się bakterii do pęcherza… także to super zdrowy nawyk, którego należy się trzymać.
Dodatkowo w trakcie seksu z racji położenia przy stymulacji stymulujemy również cewkę, co pobudza parcie na oddanie moczu.
Może być to utrudnione po orgazmie ponieważ tkanki wokół są mocno ukrwione i mogą uciskać na cewkę. Jak krew odpłynie jest łatwiej.
Co do intensywniejszych uczuć przy pełnym pęcherzu - pęcherz uciska na tkanki od środka, stymulacja od zewnątrz i wrażenia są mocniejsze.

reklama
Drogie moje,
Sikanie po seksie jest bardzo zdrowe ;)
Pamiętajcie, ze w ten sposób oczyszczamy cewkę moczową (u kobiet bardzo krótką) i zapobiegamy przedostaniu się bakterii do pęcherza… także to super zdrowy nawyk, którego należy się trzymać.
Dodatkowo w trakcie seksu z racji położenia przy stymulacji stymulujemy również cewkę, co pobudza parcie na oddanie moczu.
Może być to utrudnione po orgazmie ponieważ tkanki wokół są mocno ukrwione i mogą uciskać na cewkę. Jak krew odpłynie jest łatwiej.
Co do intensywniejszych uczuć przy pełnym pęcherzu - pęcherz uciska na tkanki od środka, stymulacja od zewnątrz i wrażenia są mocniejsze.
czyli już będę wiedziała ,że to na pewno był orgazm 😂😂

Do góry