reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dobra, dobrze pogadać. Wszystkie mamy to samo 😁🤗 uspokoję starego, że nie mam rozpulchnionej macicy i tu już będzie bolało: wyjaśnię mu, że nie jest on aż tak zajebisty, żeby wytwarzać nieprawdopodobna ilość spermy, która ja nie jestem w stanie pomieścic 😹

Drogie moje,
Sikanie po seksie jest bardzo zdrowe ;)
Pamiętajcie, ze w ten sposób oczyszczamy cewkę moczową (u kobiet bardzo krótką) i zapobiegamy przedostaniu się bakterii do pęcherza… także to super zdrowy nawyk, którego należy się trzymać.
Dodatkowo w trakcie seksu z racji położenia przy stymulacji stymulujemy również cewkę, co pobudza parcie na oddanie moczu.
Może być to utrudnione po orgazmie ponieważ tkanki wokół są mocno ukrwione i mogą uciskać na cewkę. Jak krew odpłynie jest łatwiej.
Co do intensywniejszych uczuć przy pełnym pęcherzu - pęcherz uciska na tkanki od środka, stymulacja od zewnątrz i wrażenia są mocniejsze.

reklama
Drogie moje,
Sikanie po seksie jest bardzo zdrowe ;)
Pamiętajcie, ze w ten sposób oczyszczamy cewkę moczową (u kobiet bardzo krótką) i zapobiegamy przedostaniu się bakterii do pęcherza… także to super zdrowy nawyk, którego należy się trzymać.
Dodatkowo w trakcie seksu z racji położenia przy stymulacji stymulujemy również cewkę, co pobudza parcie na oddanie moczu.
Może być to utrudnione po orgazmie ponieważ tkanki wokół są mocno ukrwione i mogą uciskać na cewkę. Jak krew odpłynie jest łatwiej.
Co do intensywniejszych uczuć przy pełnym pęcherzu - pęcherz uciska na tkanki od środka, stymulacja od zewnątrz i wrażenia są mocniejsze.
czyli już będę wiedziała ,że to na pewno był orgazm 😂😂

Do góry