obawiam się ,że wtedy nastąpił by koniec starań i musiała bym szukać nowego staregoSą różne fetysze
reklama
Anezka11
Fanka BB :)
Dobra, dobrze pogadać. Wszystkie mamy to samo uspokoję starego, że nie mam rozpulchnionej macicy i tu już będzie bolało: wyjaśnię mu, że nie jest on aż tak zajebisty, żeby wytwarzać nieprawdopodobna ilość spermy, która ja nie jestem w stanie pomieścic
i to był realny sen ? Ja zawsze jak już ma do czegoś dojść to się budzę co ze mnie za przegryw hahahA później są takie durne sny. Śniło mi się ze byłam księżniczka i najpierw kochałam się z moim ochroniarzem a potem z porywaczem XD
bądź delikatnaDobra, dobrze pogadać. Wszystkie mamy to samo uspokoję starego, że nie mam rozpulchnionej macicy i tu już będzie bolało: wyjaśnię mu, że nie jest on aż tak zajebisty, żeby wytwarzać nieprawdopodobna ilość spermy, która ja nie jestem w stanie pomieścic
Moonstone
Moderator
Zaraz to ja się posikam. Ze śmiechu XDobawiam się ,że wtedy nastąpił by koniec starań i musiała bym szukać nowego starego
A to nie. To ja w snach przeżywam takie absurdalne sceny seksu i to już od gimnazjum, ze w realu bym nie miała odwagi chyba tego spróbować XD
mnie tylko raz obudził lekki orgazm ,ale snu nie pamiet amZaraz to ja się posikam. Ze śmiechu XD
A to nie. To ja w snach przeżywam takie absurdalne sceny seksu i to już od gimnazjum, ze w realu bym nie miała odwagi chyba tego spróbować XD
Moonstone
Moderator
Ja niestety mam pamięć do swoich absurdalnych snów im bardziej absurdalny tym bardziej pamietammnie tylko raz obudził lekki orgazm ,ale snu nie pamiet am
LadyCaro
Fanka BB :)
No tego sie nie da pomylic moim zdaniem z niczym. Że jak masz to wiesz ze to toDokładnie tak. Wiem, ze jest fajnie i w ogole ale nie wiem czy to to XD
Się grubo zrobiło
Lea2022
Moderator
Drogie moje,
Sikanie po seksie jest bardzo zdrowe
Pamiętajcie, ze w ten sposób oczyszczamy cewkę moczową (u kobiet bardzo krótką) i zapobiegamy przedostaniu się bakterii do pęcherza… także to super zdrowy nawyk, którego należy się trzymać.
Dodatkowo w trakcie seksu z racji położenia przy stymulacji stymulujemy również cewkę, co pobudza parcie na oddanie moczu.
Może być to utrudnione po orgazmie ponieważ tkanki wokół są mocno ukrwione i mogą uciskać na cewkę. Jak krew odpłynie jest łatwiej.
Co do intensywniejszych uczuć przy pełnym pęcherzu - pęcherz uciska na tkanki od środka, stymulacja od zewnątrz i wrażenia są mocniejsze.
Pamiętajcie, ze w ten sposób oczyszczamy cewkę moczową (u kobiet bardzo krótką) i zapobiegamy przedostaniu się bakterii do pęcherza… także to super zdrowy nawyk, którego należy się trzymać.
Dodatkowo w trakcie seksu z racji położenia przy stymulacji stymulujemy również cewkę, co pobudza parcie na oddanie moczu.
Może być to utrudnione po orgazmie ponieważ tkanki wokół są mocno ukrwione i mogą uciskać na cewkę. Jak krew odpłynie jest łatwiej.
Co do intensywniejszych uczuć przy pełnym pęcherzu - pęcherz uciska na tkanki od środka, stymulacja od zewnątrz i wrażenia są mocniejsze.
reklama
czyli już będę wiedziała ,że to na pewno był orgazmDrogie moje,