reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Uwaga! Wpis nie dla wrazliwych!!! 🤣
Sluchajcie, mowie do mojego, ze moze by mi takie majtusie kupil w victorias secret (jak inni mezowie), a on sie czerwony jak burak zrobil i mowi, ze on w zyciu nie wejdzie do sklepu z bielizna. Ja sie pytam “co ty sie tak czerwienisz” a on “a bo my szkoci jestesmy pruderyjni i nie rozmawiamy o takich rzeczach” 🤣
A ja na to “kochanie, wstydzisz sie gadac o seksie, a jezora do tylka to sie nie wstydzisz mi wpychac” 🤣🤣🤣

Etam. One jakoś się słabo zabarwiają 😂Nie wiem czemu ale nie lubię ich. Wysikałam już wszystkie te i zamówiłam serie pinkow strumieniowych.
też ich nie lubię, to gunio straszne.

Sorry dziewczyny że ja dzisiaj tak z doskoku ale jakoś bez humoru jestem, więc nawet specjalnie mi się nie chce :(

Uwaga! Wpis nie dla wrazliwych!!! 🤣
Sluchajcie, mowie do mojego, ze moze by mi takie majtusie kupil w victorias secret (jak inni mezowie), a on sie czerwony jak burak zrobil i mowi, ze on w zyciu nie wejdzie do sklepu z bielizna. Ja sie pytam “co ty sie tak czerwienisz” a on “a bo my szkoci jestesmy pruderyjni i nie rozmawiamy o takich rzeczach” 🤣
A ja na to “kochanie, wstydzisz sie gadac o seksie, a jezora do tylka to sie nie wstydzisz mi wpychac” 🤣🤣🤣
my ostatnio się zastanawialiśmy, co by było jakby cipka nie była między nogami, tylko w zgięciu łokcia albo na szyi. Jesteśmy dziwnym małżeństwem.

reklama
Do góry