reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

To mój z kolei jeśli chodzi po zakupy to będzie łaził aż nie znajdzie. Ale myli rzeczy :D
I tak raz chciałam mascarpone to przyniół mascarpone czekoladowe.
Chciałam passatę pomidorową to wrócił z koncentratem.
Mój tez jest taki upośledzony jak chodzi o zakupy, kiedyś mówię weź idź po selera naciowego, na co on:A co to jest? 😳 mówię no takie długie zielone, a on mi przynosi pora 🤦🏻‍♀️🤣 dzwoni do mnie sto razy „chleba nie ma, bułki wziąć?” - mimo ze ja nie jem pieczywa😀 albo siedzę w robocie i dzwoni co kupić, mówię nie wiem chłopie zajrzyj do lodówki, a on na to ale ja już w sklepie jestem 😀 no bo przecież ja znam zawartość lodówki na pamięć 🤦🏻‍♀️ Listy zakupów tez mu robie wg regałów bo albo nakupi jakichś bzdur albo nie kupi połowy. Po sałatę to już go w ogóle nie wysyłam, chyba ze mix sałat w paczce, bo kiedyś mi kupil główkę kapusty, a jaki dumny był z siebie i mówi- no co, z tego sałatki nie zrobisz? 🤦🏻‍♀️🤣
daj znać po wizycie!

A ja lubię jak mi pyrka rosół godzinami 😂
Jeżu ja tez ❤️❤️ Uwielbiam gotować rosół godzinami 😀

Ja chyba będę największym dinozaurem z Was, pierwszy raz zaliczyłam z moim starym w wieku 21 lat i był on moim jedynym partnerem :) ale jakoś nie mam parcia na inne prącia 🤣

reklama
Mam jutro po 11 rozmowę co dalej z moja praca w obecnej firmie. Normlanie bym napisała - trzymajcie kciuki ale w sumie to nie wiem za co. Jak mi zaproponują etat na czas nieokreślony to pewnie go wezmę bo ciążowe plany i głupio to olać, a jak mi nie zaproponują etatu to się uniose duma i powiem nara i będę bezrobotna i szczęśliwa i w dupie z planami ciążowym.
Jest jeszcze trzecia opcja zlecenie z jakimś tłustym wynagrodzeniem - ale tez myśle ze taka propozycja nie padnie a przyjęcie jej to trochę sprzedajność z mojej strony. Z drugiej strony bussines is bussines.

Ja miałam jeden seks przed moim mężem i żałuję 😉 z chłopakiem, który mnie zbałamucił, a ja młoda myślałam że to miłość 😆 wolałabym jednak pierwszy seks mieć z moim starym😉
U nas też długa droga, by nie zamiatać pod dywan. Zwykle po kłótni siadamy i gadamy. Jedna strona wyrzyga, druga, wspólne wnioski i zgoda. Dzięki temu nie wracamy do tych samym sytuacji. Ale zanim do tego doszliśmy kłóciliśmy się o każdą pierdole i co chwilę.
Odkąd gadamy sprzeczamy się baardzo rzadko.

Ja ostatnio byłam w poradni małżeńskiej, bo jest to wymagane przed ślubem. Dowiedziałam się fajnej rzeczy, mianowicie tego, że często jak jest jakiś problem czg klotnia, to problem leży gdzieś głębiej. Pokłócicie się o to, że nie bylo seksow w owu, a tak naprawdę problem leży znacznie głębiej i jest bardziej złożony i nawarstwiony
myślę, że u nas są jakieś problemy głęboko, dlatego zaczynam poważnie myśleć o jakiejś terapii. Też chciłabym, żeby ktoś otworzył mojemu staremu oczy, ze to w jaki sposób się kłóci nie jest okej

Mój tez jest taki upośledzony jak chodzi o zakupy, kiedyś mówię weź idź po selera naciowego, na co on:A co to jest? 😳 mówię no takie długie zielone, a on mi przynosi pora 🤦🏻‍♀️🤣 dzwoni do mnie sto razy „chleba nie ma, bułki wziąć?” - mimo ze ja nie jem pieczywa😀 albo siedzę w robocie i dzwoni co kupić, mówię nie wiem chłopie zajrzyj do lodówki, a on na to ale ja już w sklepie jestem 😀 no bo przecież ja znam zawartość lodówki na pamięć 🤦🏻‍♀️ Listy zakupów tez mu robie wg regałów bo albo nakupi jakichś bzdur albo nie kupi połowy. Po sałatę to już go w ogóle nie wysyłam, chyba ze mix sałat w paczce, bo kiedyś mi kupil główkę kapusty, a jaki dumny był z siebie i mówi- no co, z tego sałatki nie zrobisz? 🤦🏻‍♀️🤣

Jeżu ja tez ❤️❤️ Uwielbiam gotować rosół godzinami 😀

Ja chyba będę największym dinozaurem z Was, pierwszy raz zaliczyłam z moim starym w wieku 21 lat i był on moim jedynym partnerem :) ale jakoś nie mam parcia na inne prącia 🤣
parsknęłam śmiechem z tej kapusty xD

Oooooo, mamo, nadrabianie zajęło mi półtorej godziny! Czy Wy jesteście w pracy do tego?? :-D
A tak w ogóle to mam mega dół i wcale nie przez PMSy czy inne.
Ze starym nie gadamy od niedzieli.
Dziś owszem, ale skończyło się na krzykach, więc jesteśmy w punkcie wyjścia - bez wyjścia.
A, dziś nasza rocznica ślubu. Z której to okazji nie wydarzy się nic...
Wiedziałam, że kiedyś mi psycha pierdyknie, bo jakoś spokojnie było od wielu miesięcy. Ale teraz mam dość wszystkiego i nic mi się nie chce. A zwłaszcza podejmować wysiłków za 2 osoby.
Jednakowoż Wam życzę pięknego dnia jak zawsze :-*
Tulę mocno ❤️

reklama
Uwaga uwaga! Jestem po wizycie! Na mój widok ginekolog się uśmiechnął i zapytał co znów wymyśliłam haha Mówię że byłam tydzień temu i nie było żadnego pęcherzyka i cienkie endometrium ale testy owu i śluz wskazują na owulację i musi mi zrobić USG 😃 Niechętnie ale zrobił i jakie było jego zdziwienie jak tam piękny pecherzyk na 17.3 mm! Mówi że jednak miałam intuicje i jest szansa że coś z tego będzie. A ja mu mówię że to obserwacja ciała i testy owu haha Dał mi zastrzyk na pekniecie, mam go jutro rano zrobić 🥰 Cud że był w aptece niedaleko jeden jedyny a tak to 30 km dalej. Już leży w lodowce i czeka na jutro. Czyli mam owulację bez stymulacji i wielkie nadzieję że na urodziny będzie beta >0 🥰 Ale jestem szczęśliwa 🥰
No to teraz niech mąż swe słowa cofa!!

Do góry