Anezka11
Fanka BB :)
Musisz wprowadzic seksy xd mi to zawsze pomaga i "odblokowuje"Zazdro, a ja czekam nadal. Coś mi się dłuży Ale czuje wzdęcie więc na pewno lada dzień będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz wprowadzic seksy xd mi to zawsze pomaga i "odblokowuje"Zazdro, a ja czekam nadal. Coś mi się dłuży Ale czuje wzdęcie więc na pewno lada dzień będzie
czyli jeśli nie wiesz kiedy owulka, to jesteś we mgle?O! Ja jestem tu
Ale ładnie. Chętnie bym z tam posiedziała. Serio w jakimś lesie w ciszy, bez słuchania tego pierdole.nia w robocie tZn w sumie tam siedzę czekając na okres ale w wyobraźnidla wizualizacji: ja se siedze tu
Zobacz załącznik 1416518
pół żartemAle ładnie. Chętnie bym z tam posiedziała. Serio w jakimś lesie w ciszy, bez słuchania tego pierdole.nia w robocie tZn w sumie tam siedzę czekając na okres ale w wyobraźni
Ja wczoraj miałam mega migrenę oczy mnie bolały i wszystko. Czuję, że jestem przemęczona. Położyłam się wczoraj o 23 dziś wstałam po 9.00 mój men mówi „myszo - pora wstawać do firmy, na co ja odpowiadam przez pół sen jedyne co ja muszę to się stamtąd zwolnić” także tak
tak i w lesieczyli jeśli nie wiesz kiedy owulka, to jesteś we mgle?
Hhahahaha No ja w marcu szlam na urlop jak się zrobiła wielka afera i Kiero mówi - jaki urlop?! Ja mówię No sorry jakoś sobie musicie poradzić, ja nie jadę pod namiot tylko lecę daleko mam wszystko już kupione nie odwołam Ja osobiście uważam, w sumie nie tylko ja ale większość ludzi w moim otoczeniu, że jakbym se poszła z dnia na dzień to się tu wszystko „zdrowo pierdolnie” na kilka miesięcy, mamy za mało menadżerów. Wiem, że szybko by mnie zastąpili kimś ale zanim by ktoś się wdrożył to ładne kilka miesięcy, także powodzeniapół żartem
Zobacz załącznik 1416529
(...) Stary zapomniał kupić indyka (chociaż tłumaczy, że nie było / to jest w ogóle niesamowite ile rzeczy nie ma w sklepach jak on jest na zakupach ).
To zależy czy ta kuracja będzie w ogole skuteczna. Ten lek ma drobna afektywnosc w stosunku do ureoplazmy, pytanie czy te bakterie to dalej ureoplazma czy się pojawiły w jej wyniku.Co się dzieje? Przez te zastrzyki i infekcje ? Czy ogólnie? W ogóle jak długo ta infekcja może się utrzymać?
Niestety nasza walka o posiadanie dziecka nie kończy się na staraniach i zajściu w ciążę, ale trwa całe 9 miesiący.Dzięki kochana, ze pytasz. Dosyć kiepsko, ale kiedyś w końcu będzie dobrze.