reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
O! Ja jestem tu 😂

Załączniki

• IMG_0682.JPG
    IMG_0682.JPG
    205,1 KB · Wyświetleń: 61
dla wizualizacji: ja se siedze tu
Zobacz załącznik 1416518
Ale ładnie. Chętnie bym z tam posiedziała. Serio w jakimś lesie w ciszy, bez słuchania tego pierdole.nia w robocie 😂😂😂 tZn w sumie tam siedzę czekając na okres ale w wyobraźni 😂

Ja wczoraj miałam mega migrenę oczy mnie bolały i wszystko. Czuję, że jestem przemęczona. Położyłam się wczoraj o 23 dziś wstałam po 9.00 mój men mówi „myszo - pora wstawać do firmy, na co ja odpowiadam przez pół sen jedyne co ja muszę to się stamtąd zwolnić” także tak 😂😂😂

Ale ładnie. Chętnie bym z tam posiedziała. Serio w jakimś lesie w ciszy, bez słuchania tego pierdole.nia w robocie 😂😂😂 tZn w sumie tam siedzę czekając na okres ale w wyobraźni 😂

Ja wczoraj miałam mega migrenę oczy mnie bolały i wszystko. Czuję, że jestem przemęczona. Położyłam się wczoraj o 23 dziś wstałam po 9.00 mój men mówi „myszo - pora wstawać do firmy, na co ja odpowiadam przez pół sen jedyne co ja muszę to się stamtąd zwolnić” także tak 😂😂😂
pół żartem :D
1655884698522.png

Hhahahaha No 😂 ja w marcu szlam na urlop jak się zrobiła wielka afera i Kiero mówi - jaki urlop?! Ja mówię No sorry jakoś sobie musicie poradzić, ja nie jadę pod namiot tylko lecę daleko mam wszystko już kupione nie odwołam 😂😂😂 Ja osobiście uważam, w sumie nie tylko ja ale większość ludzi w moim otoczeniu, że jakbym se poszła z dnia na dzień to się tu wszystko „zdrowo pierdolnie” na kilka miesięcy, mamy za mało menadżerów. Wiem, że szybko by mnie zastąpili kimś ale zanim by ktoś się wdrożył to ładne kilka miesięcy, także powodzenia 😂

Poszłabym teraz na urlop ale… we wrześniu chce lecieć z rodzicami gdzieś, a później w październiku mam egzamin wiec 2 tygodnie urlopu muszę wziąć na naukę😂 i niestety mi urlopu może zabraknąć. Dlatego teraz ttlko l4 jeśli już 😂uważam że każdy psychiatra by mi dał serio.

Ostatnia edycja:
(...) Stary zapomniał kupić indyka (chociaż tłumaczy, że nie było / to jest w ogóle niesamowite ile rzeczy nie ma w sklepach jak on jest na zakupach 😂).

No jakbym o swoim czytała. Mówię ostatnio do niego kup ogórki małosolne.
Oczywiście twierdził, że nie było. No to poszłam sama i nie dość, żeby były to bok mieszanki sałat którą kupował :(

Co się dzieje? 😔 Przez te zastrzyki i infekcje ? Czy ogólnie? W ogóle jak długo ta infekcja może się utrzymać?
To zależy czy ta kuracja będzie w ogole skuteczna. Ten lek ma drobna afektywnosc w stosunku do ureoplazmy, pytanie czy te bakterie to dalej ureoplazma czy się pojawiły w jej wyniku.

reklama
Dzięki kochana, ze pytasz. Dosyć kiepsko, ale kiedyś w końcu będzie dobrze.
Niestety nasza walka o posiadanie dziecka nie kończy się na staraniach i zajściu w ciążę, ale trwa całe 9 miesiący.
Największym kłamcą świata jest ten, ktory powiedział, że ciąża to stan błogosławiony.
Trzymaj się dzielnie i walcz❤️

Do góry