reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

U mnie temperatura odbiła 😏 Oby się utrzymała w górze, to będzie znaczyło, że owulacja się odbyła! 🤞

Załączniki

• IMG_0680.jpg
    IMG_0680.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Dzień dobry
tyle piszecie, że nie jestem w stanie nadążyć 🙈

Więc tak:
team: tyłozgięcie 🤷‍♀️
kocham szparagi :)
też mam urodziny w lipcu więc liczę, że teoria z płodnością się sprawdzi 🤞
Lady dawaj małego Greka ❤️

Wczoraj byliśmy na imieninach x2, a o 20 pojechaliśmy do Torunia połazić po starówce (mamy jakaś godzinkę drogi), więc była turystyka kulinarna i spacery. Randkowanie jest fajne, poza tym mamy maraton seksu ❤️
i cholernie ciężko było wstać do pracy. Chyba dziś zasnę przed kompem

Wracając do bobu - jak ja go uwielbiam! Co jest tylko dla mnie szokiem, że większość ludzi obiera go - ja całe życie jadłam ze skórka. Zawsze dodaje do niego sporo masła i koperku i uwielbiam pic do niego maślankę Mragowska 😂 właśnie wczoraj na obiad mieliśmy bob ale bez maślanki bo miał być makaron z pesto i indykiem i Stary zapomniał kupić indyka (chociaż tłumaczy, że nie było / to jest w ogóle niesamowite ile rzeczy nie ma w sklepach jak on jest na zakupach 😂). Wiec wjechał na spotkanie bób :)
Moja mama jak gotowała bob to zawsze go jeszcze odrobine słodziła i on wtedy nabiera trochę innego smaku.

Szparagi tez kocham - chociaż w tym roku pare razy trafiłam na takie sobie. My często robimy saki w doku pizzę i najbardziej lubię ze szparagami ❤️ No i klasyk - jajo sadzone, młode ziemniaki i szparagi.

Ja takie rzeczy zawsze gotuje w szybkowarze - używa któraś z Was? To jest mój ulubiony garnek - uważam, że Tefal powinien zrobić ze mnie swoją ambasadorkę 😂

Dzień dobry
tyle piszecie, że nie jestem w stanie nadążyć 🙈

Więc tak:
team: tyłozgięcie 🤷‍♀️
kocham szparagi :)
też mam urodziny w lipcu więc liczę, że teoria z płodnością się sprawdzi 🤞
Lady dawaj małego Greka ❤️

Wczoraj byliśmy na imieninach x2, a o 20 pojechaliśmy do Torunia połazić po starówce (mamy jakaś godzinkę drogi), więc była turystyka kulinarna i spacery. Randkowanie jest fajne, poza tym mamy maraton seksu ❤️
i cholernie ciężko było wstać do pracy. Chyba dziś zasnę przed kompem
Ja żałuję jak się nie wyspie i nie mogę myśleć w pracy, ale z drugiej strony dlaczego mamy mieć nudne życie i tylko praca, spanie, dom. Trzeba korzystać z życia, cieszyć się każda chwila nawet kosztem niewyspania! 😃

Ja żałuję jak się nie wyspie i nie mogę myśleć w pracy, ale z drugiej strony dlaczego mamy mieć nudne życie i tylko praca, spanie, dom. Trzeba korzystać z życia, cieszyć się każda chwila nawet kosztem niewyspania! 😃
To ja dzisiaj podobnie niewyspana - ale tez wczoraj było miło bo najpierw koncert a potem jeszcze nam się na seks zebrało jak wróciliśmy 🥰
także z takich powodów mogę być w pracy niewyspana :)

Wracając do bobu - jak ja go uwielbiam! Co jest tylko dla mnie szokiem, że większość ludzi obiera go - ja całe życie jadłam ze skórka. Zawsze dodaje do niego sporo masła i koperku i uwielbiam pic do niego maślankę Mragowska 😂 właśnie wczoraj na obiad mieliśmy bob ale bez maślanki bo miał być makaron z pesto i indykiem i Stary zapomniał kupić indyka (chociaż tłumaczy, że nie było / to jest w ogóle niesamowite ile rzeczy nie ma w sklepach jak on jest na zakupach 😂). Wiec wjechał na spotkanie bób :)
Moja mama jak gotowała bob to zawsze go jeszcze odrobine słodziła i on wtedy nabiera trochę innego smaku.

Szparagi tez kocham - chociaż w tym roku pare razy trafiłam na takie sobie. My często robimy saki w doku pizzę i najbardziej lubię ze szparagami ❤️ No i klasyk - jajo sadzone, młode ziemniaki i szparagi.

Ja takie rzeczy zawsze gotuje w szybkowarze - używa któraś z Was? To jest mój ulubiony garnek - uważam, że Tefal powinien zrobić ze mnie swoją ambasadorkę 😂
Jak moj stary jest w sklepie to nigdy nie ma serka wiejskiego/grani xD wczoraj sie tak wkurzyłam i kazałam przejrzeć lodowki centymetr po centymetrze i cud pojawił się 🤣🤣

reklama
Ja się boje szybkowaru odkąd wybuchł prosto na mojego męża. Zupę pomidorową ścieraliśmy z szafek i sufitu ze dwa dni ale poparzenia chłop leczył kilka tygodni.

Do góry