reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Jak moj stary jest w sklepie to nigdy nie ma serka wiejskiego/grani xD wczoraj sie tak wkurzyłam i kazałam przejrzeć lodowki centymetr po centymetrze i cud pojawił się 🤣🤣
To jest serio jakieś upośledzenie gatunkowe. Któraś z dziewczyn chyba tez ostatnio coś podobnego pisała 😂
Hitem jest jak stary wraca z czymś bez laktozy i mówi ze innego nie było i tak często jedliśmy masło bez laktozy 😂

reklama
Ja się boje szybkowaru odkąd wybuchł prosto na mojego męża. Zupę pomidorową ścieraliśmy z szafek i sufitu ze dwa dni ale poparzenia chłop leczył kilka tygodni.
No co Ty mówisz?! Ale to był już jakiś stary garnek albo uszkodzony?
Ja uzywam bardzo często i odpukać nie mieliśmy nigdy żadnych przykrych doświadczeń.

To jest serio jakieś upośledzenie gatunkowe. Któraś z dziewczyn chyba tez ostatnio coś podobnego pisała 😂
Hitem jest jak stary wraca z czymś bez laktozy i mówi ze innego nie było i tak często jedliśmy masło bez laktozy 😂
Boże mój to samo, najczęściej jest to mleko bez laktozy, bo oczywiście innego nie było xD

To ja dzisiaj podobnie niewyspana - ale tez wczoraj było miło bo najpierw koncert a potem jeszcze nam się na seks zebrało jak wróciliśmy 🥰
także z takich powodów mogę być w pracy niewyspana :)
Wczorajsze rozmowy o trzonie na forum tak na mnie wpłynęły, że wieczorem zaatakowałam starego, aż ten był w szoku 😆😂

reklama
Do góry