reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Jest Szkotem?
O Londyn tez mi się kiedyś marzył do życia ale wybrałam Hiszpanie 😁
Szkot, ale urodzil sie w niemczech i ojciec niemiec. No i ma ten charakterek szwabski, ale jaki skubany jest przystojny za to :D
Londyn jest bardzo drogi i brudny. Ciesze sie, ze wyjechalam do Szkocji ;) I dobrze, ze wybralas Hiszpanie ♥️ A gdzie dokladnie?

A propo badania szyjki macicy: nie wiem dziewczyny jak Wy to robicie. Ja jak se tam gmeram paluchem w tej szyjce to rzygać mi się chce xD
Ej, to można se to zbadać samemu paluchem czy tylko usg?!😂

Pytam poważnie!

A Twój stary to słodziak.
Ja mówię ostatni ze mnie wysypało to mówi „ja nic nie widzę… „ tez miłe 😂

A propo badania szyjki macicy: nie wiem dziewczyny jak Wy to robicie. Ja jak se tam gmeram paluchem w tej szyjce to rzygać mi się chce xD
Ja próbowałam ale średnio mi to wychodziło, dopiero tutaj któraś z Was pisała albo gdzieś indziej doczytałam, że powinno się to robić też o stałych porach w stałej pozycji bo za każdym razem może być wyczuwana inaczej no i może spróbuję od lipcowego cyklu, a tak w ogóle to wjeżdża u mnie pms 😖 nie wiem czemu znowu mnie coś pobolewa jak okres za 10 dni 🤬

reklama
Czytam i czytam ale tyle piszecie ze nie nadążam. Kupiłam testy owu i wczoraj tylko słaba kreska a dziś już prawie peak. A myślałam że owu mogła być w weekend. Kusi mnie by iść jutro na USG ale wstydzę się bo byłam tydzień temu i nic nie było, ani pęcherzyka jednego. Mąż mówi bym odpuściła bo głupka z siebie zrobię. Co myślicie?

Do góry