Annajenkins
Aktywna w BB
Ja mialam potwierdzone tylozgiecie,ale nie wiem jak to sie objawia. Jedyne co zauwazylam to moja szyjka jest zawsze bardzo na lewo a nie na srodku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest Szkotem?Ja mieszkam pod Glasgow tutaj tez poznalam mojego. A wczesniej mieszkalam w Londynie przez 4 lata
Czemu Ci sie rzygac chce?A propo badania szyjki macicy: nie wiem dziewczyny jak Wy to robicie. Ja jak se tam gmeram paluchem w tej szyjce to rzygać mi się chce xD
Szkot, ale urodzil sie w niemczech i ojciec niemiec. No i ma ten charakterek szwabski, ale jaki skubany jest przystojny za toJest Szkotem?
O Londyn tez mi się kiedyś marzył do życia ale wybrałam Hiszpanie
no nie wiem, dla mnie to jakieś obmierzłe uczucieCzemu Ci sie rzygac chce?
Ej, to można se to zbadać samemu paluchem czy tylko usg?!A propo badania szyjki macicy: nie wiem dziewczyny jak Wy to robicie. Ja jak se tam gmeram paluchem w tej szyjce to rzygać mi się chce xD
Oj tam, nie udawaj takiej delikatnejno nie wiem, dla mnie to jakieś obmierzłe uczucie
Ja próbowałam ale średnio mi to wychodziło, dopiero tutaj któraś z Was pisała albo gdzieś indziej doczytałam, że powinno się to robić też o stałych porach w stałej pozycji bo za każdym razem może być wyczuwana inaczej no i może spróbuję od lipcowego cyklu, a tak w ogóle to wjeżdża u mnie pms nie wiem czemu znowu mnie coś pobolewa jak okres za 10 dniA propo badania szyjki macicy: nie wiem dziewczyny jak Wy to robicie. Ja jak se tam gmeram paluchem w tej szyjce to rzygać mi się chce xD