Bibi89
Fanka BB :)
A nie możesz po prostu kupić sobie testu?może jak gdzieś pójdzie to spróbuję poszukać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie możesz po prostu kupić sobie testu?może jak gdzieś pójdzie to spróbuję poszukać
dziecko, ja mieszkam na wsi, myślę, że jak wsiądę teraz w auto to się dużo bardziej tym zainteresuuje niż jak zacznę buszować po szafkachA nie możesz po prostu kupić sobie testu?
wysikaj jakiś ładny wzorek chociaż!a poza tym to coś mi się cera popsuła. Nigdy tak nie miałam, no ciąża na bank
jak zrobie test to wstawie Wam taki biały żebyście chociaż troche emocji mialy
Ja zaszłam w pierwsza ciąże w lutym i jestem z lutego - potwierdzam te teorieKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
bo nie zdążyłaś!Ja żadnego dziecka nie poczęłam w urodziny ha ha