reklama
Moonstone
Moderator
Badanie nasienia można wykonać 10 dni po skończonej kuracji antybiotykiem, 3 dni po lekach przeciwbólowych, przeciwgorączkowych i 7 dni po ustąpieniu objawów grypy wirusowej.Mialam dzis starego umawiać na badanie nasuenia ale mnie olsnilo ze wczoraj wzial antybiotyk na gardlo, wiec pewnie bez sensu w tym tyg go umawiać? Po jakim czasie moze je zrobic?
Mmiiaa
Fanka BB :)
Biedna, mam nadzieję że Ci dziś pomoga chyba mimo ciazy jednak jakies leki piwinni przepisac?U mnie chyba rozkręca się infekcja. Od dwóch dni boli tak, ze nawet spac nie mogę. Wściec się idzie. Dzisiaj idę na wizytę do ginekologa i nie wyjdę stamtąd dopóki nie usłyszę niczego sensownego.
Już serio mam dosyć…
Trzymam kciuki, dawaj znać poKochane za dwie godziny mam prenatalne i chyba zaraz zejdę trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze z fasolkiem
pluto_nova
Moderator
kciukaski!Kochane za dwie godziny mam prenatalne i chyba zaraz zejdę trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze z fasolkiem
Moonstone
Moderator
Tak, przepisali. Primafucin i 2 tygodnie później clotrimazol. Ani lek A ani B nie pomógł. Wzięłam jeszcze po drodze summamed w związku z tą bakterią. Od dwóch dni jest zaognienie. Boję się, bo to juz tyle trwaBiedna, mam nadzieję że Ci dziś pomoga chyba mimo ciazy jednak jakies leki piwinni przepisac?
Trzymam kciuki, dawaj znać po
lady_in_blue
Podobno nigdzie go nie ma i dziewczyny proszą o zmianę recepty na to co jest...Czy u Was gdzieś jest dostępny pregnyl? Mam wrażenie, ze nie dzwoniłam jeszcze tylko na księżyc i nigdzie nie ma, brak w hurtowniach i nara
Tak co najmniej dwa tygodnie po skończonym antybiotyku bym poczekała.Mialam dzis starego umawiać na badanie nasuenia ale mnie olsnilo ze wczoraj wzial antybiotyk na gardlo, wiec pewnie bez sensu w tym tyg go umawiać? Po jakim czasie moze je zrobic?
reklama
Alabama89
Ale Ci współczuje! Ja kiedyś miałam infekcje której nie mogłam wyleczyć przez pół roku (pół roku pieczenia i swędzenia - byłam na skraju załamania, serio…). Mi w końcu pomogła terapia jakimś kolejnym antybiotykiem ale już doustnie i dopochwowo. Wiem, że u Ciebie inna sytuacja i jest trudniej z leczeniem. W każdym razie wiem co czujesz i bardzo Ci współczuje i tuleTak, przepisali. Primafucin i 2 tygodnie później clotrimazol. Ani lek A ani B nie pomógł. Wzięłam jeszcze po drodze summamed w związku z tą bakterią. Od dwóch dni jest zaognienie. Boję się, bo to juz tyle trwa
Moja mała rada - ja doraźnie przemywałam sobie kora dęba i po domu chodziłam raczej w sukience bez gaci i dawało to jakieś minimalne poczucie ulgi.