reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Nie było mnie tu prawie dwa miesiące. Czemu Zazuu zniknęła?
Zrobił się jakiś dym o to, że na staraczkach zostały dziewczyny, które są w ciąży, potem o to, że jest za dużo pierdzielenia nie typowo staraczkowego. I w zasadzie każda rozumiała, że nie każdemu może to odpowiadać i dlatego powstał ten wątek. Ale Zazuu się na to wkurzyła i zniknęła. Ja do pewnego momentu myślałam, że ona żartuje. Ale jednak nie.

reklama
No i @Anasta07 dolaczam do Ciebie z tamsiemcowymi postami, człowiek przez 8 godzin w robocie musi później pół nocy nadrabiać 😀 stary już od godziny mi chrapie do ucha a ja siedzę i klikam
Kermit The Frog Reaction GIF by Muppet Wiki

Teraz chyba musisz mieć umowę już od pierwszego dnia pracy.

Oczywiście, u mnie nikt bez umowy nie pracował. Pracownik musiał minimum te 5 dni wcześniej dostarczyć wszystkie dokumenty i badania żeby zacząć w określonym dniu.
Przychodząc pierwszego dnia do pracy zaczynał od podpisania umowy. A niejednokrotnie juz miał ją podpisaną wczensiej. To normalna procedura żeby funkcjonować zgodnie z prawem pracy. I o to mi chodziło mówiąc że kadry ja przygotują wcześniej albo wystawią od ręki rano. No ale lady już ma podpisaną

Zrobił się jakiś dym o to, że na staraczkach zostały dziewczyny, które są w ciąży, potem o to, że jest za dużo pierdzielenia nie typowo staraczkowego. I w zasadzie każda rozumiała, że nie każdemu może to odpowiadać i dlatego powstał ten wątek. Ale Zazuu się na to wkurzyła i zniknęła. Ja do pewnego momentu myślałam, że ona żartuje. Ale jednak nie.
Ja tez myslalam ze to były żarty 😁

@Bibi89 wiem ale dopiero teraz zdążyłam odpisać, nie moja wina, ze przez 4 godziny dopisaliście dziesięć tysięcy stron 🤣
Ja pominęłam chyba z 10 stron dzisiaj bo co nadrobiłam to nowe dochodziły a wróciłam od gina I miałam roboty tyle że nie byłam w stanie zerkać na forum 😂😂😂😂 mam nadzieję że nie ominął mnie jakiś breaking news 😁

Nooo powiem Wam, że teraz to ja jeste, taki kozak na wypowiedzeniu, że se siedze na forum, a jak zacznę nową pracę to się skończy rumakowanie i też będę nadrabiać po milon stron :D
To wtedy ogólnie będzie mniej pisania i mniej nadrabiania 😉Ja to wogóle przestałam czytać inne swoje wątki, bo ciąża po poronieniu zrobił się mocno ciążowy, a poza tym właśnie bym nie wyrabiała z nadrabianiem czytania 😃

reklama
ej już nie mogę znaleźć tego posta, ale pisałyście o fantastyce i Marvelu i dla mnie to jest katorga. Tylko HP xD jak Starzec chce obejrzeć coś Marvela to jak mnie nie ma w domu xD
my w ogóle ze starym to mamy skrajnie różne gusta jeśli chodzi o filmy i muze. Ze znajdujemy rzeczy które obydwoje chcemy oglądać to jest aż dziwne :D

Do góry