reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Nie było mnie tu prawie dwa miesiące. Czemu Zazuu zniknęła?
Zrobił się jakiś dym o to, że na staraczkach zostały dziewczyny, które są w ciąży, potem o to, że jest za dużo pierdzielenia nie typowo staraczkowego. I w zasadzie każda rozumiała, że nie każdemu może to odpowiadać i dlatego powstał ten wątek. Ale Zazuu się na to wkurzyła i zniknęła. Ja do pewnego momentu myślałam, że ona żartuje. Ale jednak nie.

reklama
No i @Anasta07 dolaczam do Ciebie z tamsiemcowymi postami, człowiek przez 8 godzin w robocie musi później pół nocy nadrabiać 😀 stary już od godziny mi chrapie do ucha a ja siedzę i klikam
Kermit The Frog Reaction GIF by Muppet Wiki

Teraz chyba musisz mieć umowę już od pierwszego dnia pracy.

Oczywiście, u mnie nikt bez umowy nie pracował. Pracownik musiał minimum te 5 dni wcześniej dostarczyć wszystkie dokumenty i badania żeby zacząć w określonym dniu.
Przychodząc pierwszego dnia do pracy zaczynał od podpisania umowy. A niejednokrotnie juz miał ją podpisaną wczensiej. To normalna procedura żeby funkcjonować zgodnie z prawem pracy. I o to mi chodziło mówiąc że kadry ja przygotują wcześniej albo wystawią od ręki rano. No ale lady już ma podpisaną

Zrobił się jakiś dym o to, że na staraczkach zostały dziewczyny, które są w ciąży, potem o to, że jest za dużo pierdzielenia nie typowo staraczkowego. I w zasadzie każda rozumiała, że nie każdemu może to odpowiadać i dlatego powstał ten wątek. Ale Zazuu się na to wkurzyła i zniknęła. Ja do pewnego momentu myślałam, że ona żartuje. Ale jednak nie.
Ja tez myslalam ze to były żarty 😁

@Bibi89 wiem ale dopiero teraz zdążyłam odpisać, nie moja wina, ze przez 4 godziny dopisaliście dziesięć tysięcy stron 🤣
Ja pominęłam chyba z 10 stron dzisiaj bo co nadrobiłam to nowe dochodziły a wróciłam od gina I miałam roboty tyle że nie byłam w stanie zerkać na forum 😂😂😂😂 mam nadzieję że nie ominął mnie jakiś breaking news 😁

Nooo powiem Wam, że teraz to ja jeste, taki kozak na wypowiedzeniu, że se siedze na forum, a jak zacznę nową pracę to się skończy rumakowanie i też będę nadrabiać po milon stron :D
To wtedy ogólnie będzie mniej pisania i mniej nadrabiania 😉Ja to wogóle przestałam czytać inne swoje wątki, bo ciąża po poronieniu zrobił się mocno ciążowy, a poza tym właśnie bym nie wyrabiała z nadrabianiem czytania 😃

reklama
ej już nie mogę znaleźć tego posta, ale pisałyście o fantastyce i Marvelu i dla mnie to jest katorga. Tylko HP xD jak Starzec chce obejrzeć coś Marvela to jak mnie nie ma w domu xD
my w ogóle ze starym to mamy skrajnie różne gusta jeśli chodzi o filmy i muze. Ze znajdujemy rzeczy które obydwoje chcemy oglądać to jest aż dziwne :D

Do góry