Moonstone
Moderator
Ten moment kiedy chcesz tą wiadomosc jednocześnie polubić i jednocześnie okazać wsparcieJest 7.31 .... mamy już 28 stopni a mnie czeka super wyprawa do Barcelony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten moment kiedy chcesz tą wiadomosc jednocześnie polubić i jednocześnie okazać wsparcieJest 7.31 .... mamy już 28 stopni a mnie czeka super wyprawa do Barcelony
Wiem że jęczę ale jeszcze z domu nie wyszłam a już jestem spoconaTen moment kiedy chcesz tą wiadomosc jednocześnie polubić i jednocześnie okazać wsparcie
I tobie nasza królowo <3Miłego dnia moje silne, wspaniałe kobiety!
A ja właśnie się obudziłam i jeszcze leżę w łóżku a propo snów to śniło mi się dzisiaj że byliśmy gdzieś u kogoś ja nie znałam adresu ten ktoś zemdlał i wzywałam pogotowie i nie wiedziałam jaki adres podać. Szukałam jakiś dokumentów żeby przeczytać i nie umiałam przeczytać nazwy ulicy we śnie. Patrzyłam na litery, widziałam że jest napisane inaczej a jak mówiłam do tel to wychodziła mi inna nazwa ulicy...
Tak zbadaj sobieA ja właśnie się obudziłam i jeszcze leżę w łóżku a propo snów to śniło mi się dzisiaj że byliśmy gdzieś u kogoś ja nie znałam adresu ten ktoś zemdlał i wzywałam pogotowie i nie wiedziałam jaki adres podać. Szukałam jakiś dokumentów żeby przeczytać i nie umiałam przeczytać nazwy ulicy we śnie. Patrzyłam na litery, widziałam że jest napisane inaczej a jak mówiłam do tel to wychodziła mi inna nazwa ulicy...
No a teraz leżę, nic nie boli, nie krwawie nadal i zastanawiam się czy progesteron też mam dzisiaj badać?
ja bym zbadała dla spokoju głowy. Daj znać jak będziesz po pobraniu i czekamy na wyniki. Nie mówi się tu tego za często, ale mam nadzieję, ze beta spadnie...A ja właśnie się obudziłam i jeszcze leżę w łóżku a propo snów to śniło mi się dzisiaj że byliśmy gdzieś u kogoś ja nie znałam adresu ten ktoś zemdlał i wzywałam pogotowie i nie wiedziałam jaki adres podać. Szukałam jakiś dokumentów żeby przeczytać i nie umiałam przeczytać nazwy ulicy we śnie. Patrzyłam na litery, widziałam że jest napisane inaczej a jak mówiłam do tel to wychodziła mi inna nazwa ulicy...
No a teraz leżę, nic nie boli, nie krwawie nadal i zastanawiam się czy progesteron też mam dzisiaj badać?
Zbadaj bete I proga. Bo przy tak niskim progesteronie ostatnio to juz powinno byc krwawienieA ja właśnie się obudziłam i jeszcze leżę w łóżku a propo snów to śniło mi się dzisiaj że byliśmy gdzieś u kogoś ja nie znałam adresu ten ktoś zemdlał i wzywałam pogotowie i nie wiedziałam jaki adres podać. Szukałam jakiś dokumentów żeby przeczytać i nie umiałam przeczytać nazwy ulicy we śnie. Patrzyłam na litery, widziałam że jest napisane inaczej a jak mówiłam do tel to wychodziła mi inna nazwa ulicy...