reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja tam nie wierzę w znaczenie snów :D mam meeeega rozbudowane i dużo pamietam i zadne senniki mi sie nie sprawdzają. Dla mnie to jest jakiś przemiał tego co sie w głowie dzieje. Ale ile razy sie budze i mam ulge, ze to nie dzialo sie serio. A mam także incepcje senne :D
Swiadome sny? Jak to robisz? 😀

reklama
Mój stary to tylko przylozy glowe do poduszki i od razu spi nie wazne czy rano, wieczor czy środek dnia xD
Jezuuu mój stary tak samo i jeszcze czasem chrapac zaczyna i z jednej strony on a z drugiej pies (ten to daje jak harley) a ja mam problemy czasem z zasypianiem wiec się tylko wkurzam 🙄🙄 ostatnio kupiłam sobie nawet RestMe z Healthlabs na spanko i jest spoko, wcześniej tylko wino mi pomagało no ale nie mogę codziennie pić 😁😁 mimo że bym chciała 😁😁

Wogole pojechaliśmy dziś na 21:00 na padel I prawie mieliśmy wypadek ! Jakiś typ przed nami skrecał i nie dał kierunkowskazu a stary chciał go minąć (bo zwalniał) no I stary skręcił i on skręcił ale udało się uniknąć stluczki, nie ma nawet ryski 😱

Swiadome sny? Jak to robisz? 😀
Nie nie. Taki sen we śnie xD tzn budze sie w łóżku i mówię do Tomka: ale mi sie snil sen, opowiem Ci. Wtedy budze sie drugi raz i mysle o kurde, snilo mi się, ze sie obudzilam tu i to bylo takie realne, musze Tomkowi opowiedzieć. Budze sie kolejny raz i mówię wtf, ale akcja. Tomek wchodzi z kawą musze mu opowiedzieć. Budze sie kolejny raz. Chinczycy mi wchodza do mieszkania. No i tak az sie obudzilam naprawde xD

No ja w ogóle z tym spaniem mam chyba wszystkie opcje, sny na jawie, lunatykowanie, incepcje... temat rzeka xD
Tez kiedys zdarzalo ni sie lunatykowac ale to za dzieciaka. Pamietam jak kiedys ogarnelam sie do szkoly, ubralam i zrobilam platki, jem sobie i nagle patrze na piekarnik a to 3 w nocy xD

No ja w ogóle z tym spaniem mam chyba wszystkie opcje, sny na jawie, lunatykowanie, incepcje... temat rzeka xD
Ja czasem mówię przez sen. Teraz już mniej ale jak byłam dzieckiem to rodzice pilnowali żebym nie miała jakiś silnych emocji przed snem bo było pewne że będę gadać i gadać

Ja czasem mówię przez sen. Teraz już mniej ale jak byłam dzieckiem to rodzice pilnowali żebym nie miała jakiś silnych emocji przed snem bo było pewne że będę gadać i gadać
A gadać też gadam, oczywka. Stary czasem specjalnie ciagnie te rozmowy aby beke miec xD
Ale mój Stary np krzyczy przez sen. I teraz np juz widze jego reakcje, ze to sie wydarzy. Ale kiedyś nie wiedzialam. I sie pytam, co Ci się śni wtedy. A on ze a to mu sie woda do łódki wlewa, a to niedźwiedź do mieszkania wchodzi.

reklama
A gadać też gadam, oczywka. Stary czasem specjalnie ciagnie te rozmowy aby beke miec xD
Ale mój Stary np krzyczy przez sen. I teraz np juz widze jego reakcje, ze to sie wydarzy. Ale kiedy nie wiedzialam. I sie pytam, co Ci się śni wtedy. A on ze a to mu sie woda do łódki wlewa, a to niedźwiedź do mieszkania wchodzi.
O niedźwiedź tez mi się kiedyś śnił. Byłam w wielkim domu ze znajomymi i tylko ja wiedziałam że grasuje niedźwiedź i siedziałam zamknięta w łazience i oglądałam przez okno jak oni uciekają 😁😁

Do góry