reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
O matko, mój to absolutne przeciwieństwo! Zasypia co najmniej po 45 minutach... Musi być absolutna ciemność (maska na oczach) oraz cisza (korki w uszach). No cały pakiet...
Jakbys pisala o mnie, no oprocz maski na oczy bo mamy dobrze sciemniajaca rolete ale jak stary mi swieci telefonem to robie afere🤣

Mojemu staremu to wystarczy usiąść wygodnie i już chrapie 🙄
A ja się wieczorami tak namecze, ze wole sobie krzywdy nie robić spaniem w dzień. Kiedyś się tak uraczyłam półgodzinną drzemką i kolejne dwa dni chodziłam do tylu 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

A ja się wieczorami tak namecze, ze wole sobie krzywdy nie robić spaniem w dzień. Kiedyś się tak uraczyłam półgodzinną drzemką i kolejne dwa dni chodziłam do tylu 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
No właśnie bałabym sie co mnie dzis czeka po tej drzemce, ale walne sobie teraflu to powinno mnie zmulić 😴

U nas jest tak:
G.: P. śpisz?
P: Śpię
G: Bo ja nie umiem zasnąć
P: A peobowalas?
G: Tak, dwie minuty.
P: To aprobuj kolejne dwie.
G: Zzzzzz
P. nie umie zasnac, bo się rozbudził.
(Kurtyna)

@LadyCaro ale teoretycznie jakbyś teraz zaszła to tak naprawde musialabys po prostu wytrzymac do 12tc i jakbys potrzebowala to wtedy isc na l4 i masz umowe przedluzona do porodu, a później macierzynski i tak ci placi zus w wysokości liczonej od wyplaty czy jakies grosze jesli juz nie ma umowy?
Boże nawet nie będę tego rozkminiac, jak coś sie wydarzy to będę myśleć :) ale nic nie będzie

@LadyCaro ja chyba też spróbuję od tego cyklu.
Ale miałam zjazd godzinę temu bólowy z okresu.. darłam się do mojego żeby załatwił morfinę. Wzięłam 4 tabletki 2 różnych firm.. Nic nie pomogło. Kiedyś mi mówiono że to ogniska endometriozy...od dawna jest czysto a ból cholerny. Ale też nie zawsze.

Ojjjj jak fajnie by było jakby tak całkiem przypadkiem Wam się udało.. wrócić z małym Grekiem:))) ✊✊️.
No jak o tym myślę, to niby bym chciala, ale z drugiej strony to niemądre z mojej strony. Chcialabym chyba tylko dlatego, że 2 lata nam sie nie udawalo i po prostu żeby w końcu sie udalo... ale wolaalbym stabilną sytuację zawodową

reklama
Do góry