Madame JS
Fanka BB :)
Ja za trzecim, ale nie jeżdżę wcale od 12 lat...Spoko, ja zdałam za 7 razem i dalej się boję jeździć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za trzecim, ale nie jeżdżę wcale od 12 lat...Spoko, ja zdałam za 7 razem i dalej się boję jeździć
Jakbys pisala o mnie, no oprocz maski na oczy bo mamy dobrze sciemniajaca rolete ale jak stary mi swieci telefonem to robie afereO matko, mój to absolutne przeciwieństwo! Zasypia co najmniej po 45 minutach... Musi być absolutna ciemność (maska na oczach) oraz cisza (korki w uszach). No cały pakiet...
My mamy rolety absolutne ! Ale i to nie wystarczaJakbys pisala o mnie, no oprocz maski na oczy bo mamy dobrze sciemniajaca rolete ale jak stary mi swieci telefonem to robie afere
No właśnie bałabym sie co mnie dzis czeka po tej drzemce, ale walne sobie teraflu to powinno mnie zmulićMojemu staremu to wystarczy usiąść wygodnie i już chrapie
A ja się wieczorami tak namecze, ze wole sobie krzywdy nie robić spaniem w dzień. Kiedyś się tak uraczyłam półgodzinną drzemką i kolejne dwa dni chodziłam do tylu
U nas jest tak:Mojemu staremu to wystarczy usiąść wygodnie i już chrapie
A ja się wieczorami tak namecze, ze wole sobie krzywdy nie robić spaniem w dzień. Kiedyś się tak uraczyłam półgodzinną drzemką i kolejne dwa dni chodziłam do tylu
Boże nawet nie będę tego rozkminiac, jak coś sie wydarzy to będę myśleć ale nic nie będzie@LadyCaro ale teoretycznie jakbyś teraz zaszła to tak naprawde musialabys po prostu wytrzymac do 12tc i jakbys potrzebowala to wtedy isc na l4 i masz umowe przedluzona do porodu, a później macierzynski i tak ci placi zus w wysokości liczonej od wyplaty czy jakies grosze jesli juz nie ma umowy?
Ja tez za 4!Ja 4 i to chyba dlatego ze udalo mi sie uspokoic bo w koncu trafił mi sie spoko egzaminator
No jak o tym myślę, to niby bym chciala, ale z drugiej strony to niemądre z mojej strony. Chcialabym chyba tylko dlatego, że 2 lata nam sie nie udawalo i po prostu żeby w końcu sie udalo... ale wolaalbym stabilną sytuację zawodową@LadyCaro ja chyba też spróbuję od tego cyklu.
Ale miałam zjazd godzinę temu bólowy z okresu.. darłam się do mojego żeby załatwił morfinę. Wzięłam 4 tabletki 2 różnych firm.. Nic nie pomogło. Kiedyś mi mówiono że to ogniska endometriozy...od dawna jest czysto a ból cholerny. Ale też nie zawsze.
Ojjjj jak fajnie by było jakby tak całkiem przypadkiem Wam się udało.. wrócić z małym Grekiem)) ️️.