reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Lepsze to moze nie. Ale takie wyniki byly w październiku, więc nie zaszłam przez ponad pół roku. Sa ludzie z dobrymu wynikami, jak np @lady_in_blue i ciąży nie ma. Nie wiem, ja coraz częściej wierze, ze to jest jakaś loteria i możemy temu pomagać, a to i tak wszystko sie dzieje jak chce.
Dobra, to ja będę wierzyć za ciebie, ok? ;)

reklama
I tak i nie. Nikt Ci tego nie powie. Ja miałam progesteron jak Ty, endometrium 3mm, miałam normalne krwawienie jak okres/oczyszczenie. Czułam się kwitnąco, a beta rosła.
To co było dla mnie pewniakiem to ból przy pęknięciu jajowodu bo moja współlokatorka wyglądała strasznie, ale na styczniówkach czy lutówkach dziewczyna napisała, że miała 800ml krwi w otrzewnej, a nic jej w sumie nie bolało tylko czuła jakby przelewanie w jelitach i to było dla niej dziwne :o

No nie do końca. Przecież mogłabyś z punktu prawnego przedłużyć jej umowę na stałe, a na cały okres jej nieobecności zatrudnić kogoś na umowę o zastępstwo. Szczególnie, że według przepisów nie ma też obowiązku chodzenia w ciąży na L4 czy korzystania z wcześniejszego macierzyńskiego. Mam taką koleżankę, która była normalnie w pracy we środę, a w czwartek urodziła i dopiero zaczęła macierzyński :)
No to mnie upewniłas że to cp😪 generalnie już piorę szlafrok do szpitala i ogarniam co się da póki jestem na chodzie

Ty możesz w rewanżu wierzyć ze u mnie będzie wszystko dobrze ;)
Ja też w to wierzę!!!!! Na maxa mam 1000% przekonanie że u ciebie wszystko będzie ok.
I też wierzę, że zajście w prawidłową ciąże to pewnego rodzaju loteria. A jak to w loterii bywa - jednej wychodzi a drugiej nie. Więc ja wzięłam pecha na siebie a ty masz urodzić zdrowe dziecko! 😋

reklama
Do góry