reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Im dłużej patrze to zaczynam widziec cieńPoraz kolejny przedstawiam bialaski ... Nic tylko czekać na @ Zobacz załącznik 1414631
no ja go widzę cały czas ,ale staram się nie sugerować swoim wzrokiem bo ja zawsze coś widzę ..Im dłużej patrze to zaczynam widziec cień
uuuuu najgorzej ... Wykuruj się w wyrku i jutro będzie lepiejMiałam na dziś plany zeby w koncu sie ruszyć, mial być rower, bo juz bole mineły, ale obudziłam sie z bólem gardła, głowy, katarem i ogolnym rozj*baniem serio, super urlop
Mmiiaa
No ja tez a ktory to dpo? Może jeszcze sie cos wyklujeno ja go widzę cały czas ,ale staram się nie sugerować swoim wzrokiem bo ja zawsze coś widzę ..
11-12 dpo bo owu była 4-5.06 ... Tracę już nadziejęNo ja tez a ktory to dpo? Może jeszcze sie cos wykluje
Moonstone
Moderator
My jeszcze tez w łóżeczku ale wiesz, to można wykorzystaćMiałam na dziś plany zeby w koncu sie ruszyć, mial być rower, bo juz bole mineły, ale obudziłam sie z bólem gardła, głowy, katarem i ogolnym rozj*baniem serio, super urlop
Erinti7
Mogę spytać jak by się miało ewentualne zajęcie w ciążę do twojej nowej pracy? Wiem że zawsze umowa jest przedłużana automatycznie do dnia porodu, ale czy miałabyś szansę moc tam później wrócić? Czy raczej liczysz się z tym że w tej pracy byłabyś już spalona? Tak tylko pytam, gdyby mi się miało nagle zawodowo poszczęścićDobra, wróciłam, od powiedzmy poniedzialku wzorowo suple, stary plodne żarcie i od sierpnia chyba wracamy do gry
reklama
Mmiiaa
Stary jutro dopiero wraca xD ale na razie tez leze i ciesze sie ze pies wkrecił sie w gryzenie kostki i zapomnial o spacerzeMy jeszcze tez w łóżeczku ale wiesz, to można wykorzystać