reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ej, nie obwiniaj się. Skąd miałaś wiedzieć?
No wiem... byłam wręcz oburzona jak przez tel po pierwszych wynikach powiedział ze "to do niczego nie prowadzi" I ze to poronienie. Po drugim wyniku zasygerował CP ale ja to wyparłam i po trzeciej becie (wzrost ponad 200%) w końcu się zgodził na proga ... człowiek głupi był 🤦🏽‍♀️😁

No wiem... byłam wręcz oburzona jak przez tel po pierwszych wynikach powiedział ze "to do niczego nie prowadzi" I ze to poronienie. Po drugim wyniku zasygerował CP ale ja to wyparłam i po trzeciej becie (wzrost ponad 200%) w końcu się zgodził na proga ... człowiek głupi był 🤦🏽‍♀️😁
A ty też miałaś niski progesteron czy niskie przyrosty na początku?

A ty też miałaś niski progesteron czy niskie przyrosty na początku?
Ja mialam bardzo dobre przyrosty na początku ale wszystko późno się wykluło :
12dpo pozytywny test
13dpo beta 15 progesteron 7
15dpo beta 46 prog 12.2
17dpo beta 179 prog 12.6

Pozniej już w szpitalu 22dpo tylko 650
25dpo 1269 i juz metotreksat ...

Jak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw…. 😂😂😂 Nie wiem chyba muszę wypić piwo 😂 Chociaż nie wiem… wlaśnie laski, po owulacji kosztujecie okazjonalnie jakiś trunków? Czy kategorycznie do dnia małpy nie?
Kategorycznie do dnia małpy nie. Ale dziś mam 1dc, wyebane, i sączę czerwone wino. Na endo przecież... ;-)

reklama
Jeśli masz szansę zrobić IVF za darmo, to jasne, że korzystaj. Nie poddawaj się, póki nie skończą się możliwości. Wiele kobiet marzy o IVF, ale ich po prostu na to nie stać i finanse są bariera jakiej nie mogą przeskoczyć
Wiem... i wiele bym dała, żeby podzielić się tą możliwością z wszystkimi, którzy tego potrzebują... zwłaszcza gdy widzę, jak bardzo "szasta" się tutaj tą metodą, naprawdę jest dostępna dla każdego. Wystarczy zamieszkać i postarać się o ubezpieczenie...

Do góry