Moonstone
Moderator
Ze w poniedziałek przepisze mi heparynęWłaśnie @Moonstone coś Ci gin odpisał na Twoje mutacje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze w poniedziałek przepisze mi heparynęWłaśnie @Moonstone coś Ci gin odpisał na Twoje mutacje?
Zgadnijcie ile dzisiaj przeczytałam stron o poronieniami przy paI homoZe w poniedziałek przepisze mi heparynę
Nie czytamy halo ziemiaaaaa!!!Zgadnijcie ile dzisiaj przeczytałam stron o poronieniami przy paI homo
Wiem, to jakiś mój masochizm po prostuNie czytamy halo ziemiaaaaa!!!
Przeczytałam "halo ziemniak!"Nie czytamy halo ziemiaaaaa!!!
Hej nie nakręcaj się fasolka się rozwija super i tyle czasu pięknie radzi sobie bez heparyny, poza tym wiele kobiet nie wie o tych mutacjach i mają zdrowe donoszone ciążeZgadnijcie ile dzisiaj przeczytałam stron o poronieniami przy paI homo
Daj ziemniaka!!! XDPrzeczytałam "halo ziemniak!"
Mądry lekarz, przynajmniej nie chce Cie faszerowac progesteronem i mówi jasno na co się nastawiać... mój tez tak mówił ale ja naciskałam na proga jak pojebana ..."Nic jeszcze nie zobaczę, Taki obraz może świadczyć o nieprawidłowej baaaardzo wczesnej ciąży. Proszę bhcg powtórzyć po 2 dniach i wysłać mi. Pozdrawiam" tak mi odpisał lekarz jak mu wysłałam wyniki i spytałam czy mam przyjechać na usg. Więc dziękuję dziewczyny za dobre rady