reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Wyciagajac was z tematyki kulinarnej,powiem Wam dziewczyny,ze moje dziecko jest skierowane w calkiem inna strone.Ono rozwija intensywnie swoj mozg i wcale go nie obchodzi jedzenie.Wiecie dlaczego?? Bo zauwazylam ze ostatnio nieustannie i bezmilosnie korzysta z mojego mozgu,a to prowadzi tylko do mojej niemozliwosci do jakiegokolwiek myslenia.Przed chwila naprzyklad,jak wyszlam z pokoju,z wielkim zdziwieniem zauwazylam ze leci woda z lazienki z na przedpokoj.W lazience woda do kostki!!Ale nic dziwnego chyba,skoro wlaczajac pralke,nie rzycilam rurke,ktora odprowadza brudna wode,do wanny!Pytam sie kiedy moje dziecko wyksztalci swoj mozg i pozwoli mi na powrot do normalnego myslenia???!!! ;D ;)
P.S. Mam tylko nadzjeje ze za chwilke nie wpadnie do mnie rozgniewany sasiad,twierdzac ze mu zalalam mieszkanko...

reklama
Ja jem dużo i wszystko. Może tylko słodycze mi nie pasuja. Mdli mnie po nich. Ale w stronę jedzenia moja dzidzia mnie tak popycha, że ostatnio po piżamę zamiasta do sypialni podreptałam do lodówki. Otworzyłam , stałam i patrzyłam, na co , nawet nie bardzo wiem :laugh: Najlepszy ubaw miał mój Tomek jak patrzył na to z boku, szczególnie jak trzaskam lodówką i coś mamrocze pod nosem.

Mam straszny wstret do miesa ( nie jadlam go w jakiejkolwiek postaci juz z 2 miesiace). A ochote mam na pistacje i nerkowce ( i to kilogramy)!!!
A te przepisy to super pomysł- bo ja jestem taka początkująca gotująca i są one dla mnie po prostu zbawieniem!!!

ja pozostaję wierna kiszonej kapuście, a zaraz zjem sobie super gigantyczną kanapkę z subwaya z sałatą pomidorem ,kukurydzą papryką ogórkiem serem i kurczakiem mniam ::)

reklama
a mialam sie was zapytac...gdzies wyczytalam ze raczej powinno sie unikac grzybow w ciazy. a ja uwielbiam szczegolnie marynowane pieczarki. wie ktoras z was cos wiecej na ten temat??

Do góry