reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Dzięki za miłe powitanie :)
Zdrówka dla chorujących,my też już doświadczyliśmy przeziębień...Starszy znowu pociąga nosem.
My pieczemy co roku pierniczki i kruche ciasteczka :) Taka nasza tradycja :)
Mój Kuba już we wrześniu napisał list do Mikołaja ;) Dla młodszego planujemy pociąg i tory z Ikea.
Halszka dlaczego uważasz.że nie dotrwasz do marca?

reklama
@Zuza87 bo Halszka ma dwa szczęścia w brzuszku więc pewnie miesiąc wcześniej się wypakuje [emoji6]. Ale nic się nie martw ja u siebie obstawiam marzec a termin na 11 kwiecień mam.
U mnie rodzinka zajmuje czas, mama troche mi pomaga głownie siedzi w kuchni i cos pichci, albo pranie robi a tego to u nas dostatek[emoji16]. A dziadki z przyjemnoscia zajmuja się dziewczynami. Nawet.mi się udało wyskoczyć do kumpeli na plotki... No i wkoncu zrobiłam badania krwi... Pewnie dzis bedą wracac wiec zowu zostane sama na placu boju. Ale lubie to swoja codziennosc z dziećmi, chociaż czasami padam na pysk.

Dzięki za miłe powitanie :)
Zdrówka dla chorujących,my też już doświadczyliśmy przeziębień...Starszy znowu pociąga nosem.
My pieczemy co roku pierniczki i kruche ciasteczka :) Taka nasza tradycja :)
Mój Kuba już we wrześniu napisał list do Mikołaja ;) Dla młodszego planujemy pociąg i tory z Ikea.
Halszka dlaczego uważasz.że nie dotrwasz do marca?

Dokładnie tak jak powiedziała @Heda
Czekam na parke :-D

Hej dziewczyny! Powoli naładowałam baterię i nabrałam dystansu. Postaram się znów do was zaglądać :)
Nie nadrobię was teraz, ale może wieczorem się postaram. U nas wszystko ok. Synek ma w końvu wybrane imię i będzie Nikodem [emoji13]
Cukrzyca ładnie się prowadzi dietą. Jedynie co to jest problem z szyjką i od poniedziałku mam założony pessar i nakaz oszczędzania się. A co u was słychać? Mam nadzieję, że wszystkie macie się dobrze :)

Hej dziewczyny! Powoli naładowałam baterię i nabrałam dystansu. Postaram się znów do was zaglądać :)
Nie nadrobię was teraz, ale może wieczorem się postaram. U nas wszystko ok. Synek ma w końvu wybrane imię i będzie Nikodem [emoji13]
Cukrzyca ładnie się prowadzi dietą. Jedynie co to jest problem z szyjką i od poniedziałku mam założony pessar i nakaz oszczędzania się. A co u was słychać? Mam nadzieję, że wszystkie macie się dobrze :)
Śliczne imię wybraliście dla synka.

reklama
Do góry