Sopek
Moderator
Co do wagi to chyba mam farta bo mało tyje w ciąży. W pierwszej 10kg, w drugiej 7kg a w trzeciej 4kg. Położna kilka razy mnie ważyła bo mówiła ze nie pamięta kiedy przyszła rodząca z waga 55kg a żeby było śmieszniej to przed ciążami wszystkimi ważyłam 60 kg zawsze. Aktualnie w okolicy 50 kg. Bez diet i ćwiczeń, tak mnie dzieci wysysaly przy karmieniu, chudłam w oczach sama się nie mogłam nadziwić jak po pierwszej ciąży miesiąc po porodzie ważyłam 20 kg mniej a przytyłam w ciazy 10 kg.
Jeszcze rozmawialyscie o tych skurczach przepowiadających. U mnie za każdym razem zaczynały się w okolicach 7 miesiąca i trwały do końca, dokuczały mi bardzo, nie znosiłam tego.. urodzeni w kolejności w 40 tc, 39 tc i ostatni w 38 tc wiec wszyscy podobnie, wszyscy naturalnie
Jeszcze rozmawialyscie o tych skurczach przepowiadających. U mnie za każdym razem zaczynały się w okolicach 7 miesiąca i trwały do końca, dokuczały mi bardzo, nie znosiłam tego.. urodzeni w kolejności w 40 tc, 39 tc i ostatni w 38 tc wiec wszyscy podobnie, wszyscy naturalnie