reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

@Matka_wariatka86 trzymam kciuki by jednak wszystko było dobrze!

Pisałyście o nauczaniu w domu no to ja jestem temu przeciwna. Dzieci w swoim towarzystwie moim zdaniem lepiej przyswajają wiedzę, kształtuje im się charakter. Nawiązują pierwsze przyjaźnie i uczą się radzić sobie w najróżniejszych sytuacjach. Dwa ten czas gdy dzieci są w szkole, a mamy np nie pracują to mają szansę wykorzystać na względny odpoczynek. Gdy człowiek pracuje na pełen etat to znów nie wyobrażam sobie kiedy miałabym te dzieci uczyć [emoji14]
Nie twierdzę, że to zły sposób, ale na pewno nie dla mnie [emoji854]

reklama
Hej. Ja tez mam nie najlepszy ,jeden dzien jest w miare ogarne cokolwiek a na drugi nawet nie mam checi z lozka wstac :no2:
A dni to sie ciągna nie miłosiernie....​

Ja ostatnio też nie mam weny do niczego W domu pieprzy się pranie a ja najchętniej bym spała. Zwalam wsio na ciążę Ale to poprostu jakieś lenistwo.
Ja dziś powiedziałam mamie że będziemy mieć dzidzi i jestem pozytywnie zaskoczona jej reakcją nie myślałam że się ucieszy bardziej myślałam że będzie panikować ale nie... ona się ucieszyła i nawet zaproponowała że przyjedzie mi pomóc przy maluchach [emoji4]

Heda masz super mamę!!!!

Też mam takie dni ale dzieci nie pozwalają leniuchować ;) a czasami bardzo by się przydało..

hej
widze że nie tylko ja mam gorszy okres w życiu, tzw gorsze dni....
Szkoła szkołą, ale tyle spraw mi sie znów namnożyło że mózg mój już nie przyswaja wiadomości... dziś zapomniałam dzwonic do lekarki co CZD z Warszawy jutro ja bede musiała przeprosić, mam nadzieje ze znajdzie dla mnie chwilke.
U mnie najmłodszy już śpi, zasnął z głową na stole przy kolacji... średni już sie położył a najstarszy w kościele, na pierwszym spotkaniu do bierzmowania. I siedze jak na szpilkach bo już sie ciemno robi....
Mam nadzieje że niedługo wróci, bo nawet nie mam jak wyjść po niego. Mąż w pracy a dzieci samych nie zostawie w domu.
Heda świetnie że mama zaproponowała pomoc :) To świetna sprawa niestety wiem o tym tylko z opowiadań innych mam...
Kochane spokojnej nocy wszystkim :*

Hej.
Matka Wariatka trzymam kciuki żeby to był jednak błąd pomiaru.

Jak wasze szkolniaki na koniec tygodnia?

Jeśli chodzi o nauke w domu to ja nie popieram uważam że dzieciom jest potrzeba innych dzieci żeby nauczyć się żyć w społeczeństwie. Znam przypadek nauki w domu i matka codziennie wychodzi z tym dzieckiem na jakies sale zabaw itp żeby mialo wlasnie kontakt z innymi. Według mnie szkoła jest lepsza. Dzisi potrzebują też poprzebywac poza kontrolą rodzicow.

No i na koniec nieśmiało się pochwalę że będzie nas więcej [emoji14]

Hej.

Jeśli chodzi o nauke w domu to ja nie popieram uważam że dzieciom jest potrzeba innych dzieci żeby nauczyć się żyć w społeczeństwie. Znam przypadek nauki w domu i matka codziennie wychodzi z tym dzieckiem na jakies sale zabaw itp żeby mialo wlasnie kontakt z innymi. Według mnie szkoła jest lepsza. Dzisi potrzebują też poprzebywac poza kontrolą rodzicow.

GRATULACJE... czy ja Cię widziałam na majówkach? Zerkam tam czasem...

Hej.

Gratuluje i życzę zdrowo rozwijającej się fasolki.
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Do góry