reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

@Matka_wariatka86 trzymam kciuki by jednak wszystko było dobrze!

Pisałyście o nauczaniu w domu no to ja jestem temu przeciwna. Dzieci w swoim towarzystwie moim zdaniem lepiej przyswajają wiedzę, kształtuje im się charakter. Nawiązują pierwsze przyjaźnie i uczą się radzić sobie w najróżniejszych sytuacjach. Dwa ten czas gdy dzieci są w szkole, a mamy np nie pracują to mają szansę wykorzystać na względny odpoczynek. Gdy człowiek pracuje na pełen etat to znów nie wyobrażam sobie kiedy miałabym te dzieci uczyć [emoji14]
Nie twierdzę, że to zły sposób, ale na pewno nie dla mnie [emoji854]

reklama
Hej. Ja tez mam nie najlepszy ,jeden dzien jest w miare ogarne cokolwiek a na drugi nawet nie mam checi z lozka wstac :no2:
A dni to sie ciągna nie miłosiernie....​

Ja ostatnio też nie mam weny do niczego W domu pieprzy się pranie a ja najchętniej bym spała. Zwalam wsio na ciążę Ale to poprostu jakieś lenistwo.
Ja dziś powiedziałam mamie że będziemy mieć dzidzi i jestem pozytywnie zaskoczona jej reakcją nie myślałam że się ucieszy bardziej myślałam że będzie panikować ale nie... ona się ucieszyła i nawet zaproponowała że przyjedzie mi pomóc przy maluchach [emoji4]

Heda masz super mamę!!!!

Też mam takie dni ale dzieci nie pozwalają leniuchować ;) a czasami bardzo by się przydało..

hej
widze że nie tylko ja mam gorszy okres w życiu, tzw gorsze dni....
Szkoła szkołą, ale tyle spraw mi sie znów namnożyło że mózg mój już nie przyswaja wiadomości... dziś zapomniałam dzwonic do lekarki co CZD z Warszawy jutro ja bede musiała przeprosić, mam nadzieje ze znajdzie dla mnie chwilke.
U mnie najmłodszy już śpi, zasnął z głową na stole przy kolacji... średni już sie położył a najstarszy w kościele, na pierwszym spotkaniu do bierzmowania. I siedze jak na szpilkach bo już sie ciemno robi....
Mam nadzieje że niedługo wróci, bo nawet nie mam jak wyjść po niego. Mąż w pracy a dzieci samych nie zostawie w domu.
Heda świetnie że mama zaproponowała pomoc :) To świetna sprawa niestety wiem o tym tylko z opowiadań innych mam...
Kochane spokojnej nocy wszystkim :*

Hej.
Matka Wariatka trzymam kciuki żeby to był jednak błąd pomiaru.

Jak wasze szkolniaki na koniec tygodnia?

Jeśli chodzi o nauke w domu to ja nie popieram uważam że dzieciom jest potrzeba innych dzieci żeby nauczyć się żyć w społeczeństwie. Znam przypadek nauki w domu i matka codziennie wychodzi z tym dzieckiem na jakies sale zabaw itp żeby mialo wlasnie kontakt z innymi. Według mnie szkoła jest lepsza. Dzisi potrzebują też poprzebywac poza kontrolą rodzicow.

No i na koniec nieśmiało się pochwalę że będzie nas więcej [emoji14]

Hej.

Jeśli chodzi o nauke w domu to ja nie popieram uważam że dzieciom jest potrzeba innych dzieci żeby nauczyć się żyć w społeczeństwie. Znam przypadek nauki w domu i matka codziennie wychodzi z tym dzieckiem na jakies sale zabaw itp żeby mialo wlasnie kontakt z innymi. Według mnie szkoła jest lepsza. Dzisi potrzebują też poprzebywac poza kontrolą rodzicow.

GRATULACJE... czy ja Cię widziałam na majówkach? Zerkam tam czasem...

Hej.

Gratuluje i życzę zdrowo rozwijającej się fasolki.
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Do góry