reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

To chyba nie był ich moment na zlobek [emoji57] lecę właśnie na zebranie zobaczymy co panie będą mówić po 1 dniu
Tak a i tez bardziej wrzucilam na luz. Nie szturmuje tych moich dam jak wojskowy. I melise pije :-D
Tofajnie ze zadowolone wrocily. Moje ze zlobka wracaly smutne i nerwowe. Dlatego dlugo tam nie chodzily.
Jest lepiej jak mniej tresujesz panny?

reklama
To juz 5 dzień przedszkola 2 w kwietniu były kiepskie kolejne 2 w sierpniu dużo lepsze. A dziś to nawet fajnie... mówią że płakały Ale widać że są zadowolone...

To dziś masz dobry dzień... panny grzecznie śpią a mama ma chwilę ciszy[emoji4]
Fajnie, bo mają siebie w przedszkolu, zawsze to siostra siostrze bliższa.[emoji6]
Mój jak poszedł pierwszy raz do przedszkola to wył jak syrena strazacka juz przy porannej pobudce w domu. Starszy to pamiętam jak raz prowokował wymiotowanie przy pozegnaniu juz w przedszkolu ale kilka dni i chłopak się ogarnął.

To chyba nie był ich moment na zlobek [emoji57] lecę właśnie na zebranie zobaczymy co panie będą mówić po 1 dniu
Jest lepiej jak mniej tresujesz panny?
Dalej wrzeszcza i sie stawiaja skacza po wszystkim. Lepiej pod tym wzgledem ze mam brzydko mowiac wywalone. Robta co chceta chca sie tluc uprawiac zapasy i spadac z naroznika prosze bardzo. Ja tylko czuwam w gotowosci zeby krzywdy sobie wiekszej nie zrobily. Takze po.prostu mniej sie scieram.i denerwuje ;)

Mam to samo. Czasami mam napisane nie do ładu, nie do składu ale zawsze mam nadzieje, ze czytający zrozumie o co chodzi[emoji4]
Wydaje mi sie ze wszystkie tak mamy a wiec i zrozumiemy sie. Jak rozmawiam. Z kolezanka przez tel. To tak jakbysmy mialy ta chorobe co sie krzyczy jakies dziwne rzeczy wyjete z kontekstu. Gadka gadka nagle "zejdz ! " znowu gadka "zostaw to ! Co ty chcesz ?" wiesz o co chodzi tutaj gadasz przez telefon tu patrzysz co dzieciory robia a w miedzy czasie bujasz wozek i zupe mieszasz :-D

Wydaje mi sie ze wszystkie tak mamy a wiec i zrozumiemy sie. Jak rozmawiam. Z kolezanka przez tel. To tak jakbysmy mialy ta chorobe co sie krzyczy jakies dziwne rzeczy wyjete z kontekstu. Gadka gadka nagle "zejdz ! " znowu gadka "zostaw to ! Co ty chcesz ?" wiesz o co chodzi tutaj gadasz przez telefon tu patrzysz co dzieciory robia a w miedzy czasie bujasz wozek i zupe mieszasz :-D
Hahaha
Nie ma jak wielozadaniowość...
I jeszcze do tego wszystkiego jesteśmy na urlopie macierzyńskim [emoji1787][emoji1787]

Dokladnie URLOP macierzynski. Jak to irracjonalnie brzmi.
Ja dzis tak trochę jak na urlopie... najstarsza się zamknęła u siebie, bliźniaczki padły po dniu pełnym wrażeń... maleństwo wymeczone ząbkowaniem też zasnęło chociaż z wielkim trudem a matka się w koncu urlopuje [emoji23][emoji23]
Moje pierwsze winko od 1.5roku[emoji7][emoji1787][emoji485]
20190902_190010.jpeg

reklama
Moj urlop to.zazwyczaj wieczorami przed komputerem z mezem (obydwoje lubimy grac) przed tv z malzonkiem albo w wannie z mezem badz bez niego wtedy robie sobie spa. Teraz czaje sie na wolny wieczor zeby nalozyc sobie ziola na wlosy. Jedyny koszt takiego relaksu do brak snu

Do góry