Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
My już zwarci i gotowi na jutro.[emoji4] Wreszcie wróci przewidywalnosc, regularność i zero nudy[emoji38]
Moi to 8 i 1 klasa.
Moi to 8 i 1 klasa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak nudy z pewnością nie bedzie,bo me dziecko o ile szkole lubi,to odrabiać lekcję juz nie bardzo [emoji23]takze mojemu współczuję bo to akurat jego dzialka.a charakter to ona ma zwłaszcza jak czegoś nie rozumie,poki co to tylko jedna piskala-a glosik ma naprawdę niezły,teraz dojdzie druga i na bank pewnego dnia opieka nam zapuka do drzwi [emoji23]My już zwarci i gotowi na jutro.[emoji4] Wreszcie wróci przewidywalnosc, regularność i zero nudy[emoji38]
Moi to 8 i 1 klasa.
Ojj moje trzy latki dra sie na potege jak im cos sie nie spodoba. Tez czekam az opieka spoleczna w koncu zapukaOj tak nudy z pewnością nie bedzie,bo me dziecko o ile szkole lubi,to odrabiać lekcję juz nie bardzo [emoji23]takze mojemu współczuję bo to akurat jego dzialka.a charakter to ona ma zwłaszcza jak czegoś nie rozumie,poki co to tylko jedna piskala-a glosik ma naprawdę niezły,teraz dojdzie druga i na bank pewnego dnia opieka nam zapuka do drzwi [emoji23]
Jak tam weekend miałaś męża w domu... rozpoczęła choć chwilkę?Ojj moje trzy latki dra sie na potege jak im cos sie nie spodoba. Tez czekam az opieka spoleczna w koncu zapuka
Ja ,ja [emoji16]Czy tylko ja ubolewam nad końcem wakacji? Dla mnie mogłyby trwać i trwać. Ale nic nie trwa wiecznie niestety. Powodzenia wszystkim w wielkich zmianach!