reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
My już zwarci i gotowi na jutro.[emoji4] Wreszcie wróci przewidywalnosc, regularność i zero nudy[emoji38]
Moi to 8 i 1 klasa.
Oj tak nudy z pewnością nie bedzie,bo me dziecko o ile szkole lubi,to odrabiać lekcję juz nie bardzo [emoji23]takze mojemu współczuję bo to akurat jego dzialka.a charakter to ona ma zwłaszcza jak czegoś nie rozumie,poki co to tylko jedna piskala-a glosik ma naprawdę niezły,teraz dojdzie druga i na bank pewnego dnia opieka nam zapuka do drzwi [emoji23]

Oj tak nudy z pewnością nie bedzie,bo me dziecko o ile szkole lubi,to odrabiać lekcję juz nie bardzo [emoji23]takze mojemu współczuję bo to akurat jego dzialka.a charakter to ona ma zwłaszcza jak czegoś nie rozumie,poki co to tylko jedna piskala-a glosik ma naprawdę niezły,teraz dojdzie druga i na bank pewnego dnia opieka nam zapuka do drzwi [emoji23]
Ojj moje trzy latki dra sie na potege jak im cos sie nie spodoba. Tez czekam az opieka spoleczna w koncu zapuka

Do mnie też MOPS jedzie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Screenshot_20190530-105213.jpeg

Czy tylko ja ubolewam nad końcem wakacji?;) Dla mnie mogłyby trwać i trwać. Ale nic nie trwa wiecznie niestety. Powodzenia wszystkim w wielkich zmianach!
Ja ,ja [emoji16]
Koniec laby i znów jestem szoferem moich dzieci [emoji6]
Córeczka na 8 do przedszkola ,a przed nami druga runda na 9 z chłopcami (2 i 5 klasa) . W domu zostanie najmlodszy cycocholik [emoji6]

My już w przedszkolu... zobaczymy jak nam się uda to zorganizować by zaprowadzić te 2 panny z maleństwem... oby sie spodobało przedszkole reszta to mały problem

reklama
My juz po ,mloda zadowolona [emoji4]dziewczyny ma w kasie naprawdę ok,szybko się nia zaopiekowaly i od jutra obiecaly pokazać szkole-ufff.najmłodsza oczywiście dala koncert i wszyscy ja od razu poznali [emoji23].teraz niech ten moj dziec droge do szkoly zapamięta i bedzie lajcik .[emoji6]a to pewnie z miesiac potrwa

Do góry