reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

O matko taka duza i jeszcze sie budzila ? To mnie nie picieszylas. My juz sie ledwo w lozku miescimy jak nam w nocy przyjda a co dopiero jak urosna. Mam nadzieje ze mlody chociaz bedzie spal ladnie. Poki co szybko sobie ustalil ze noc to noc i trzeba spac mam nadzieje ze mu tak zostanie
Może nie będzie tak źle. Syn szwagierki w wieku mojego, czyli też 6 lat, ale skończone kilka miesięcy temu nadal śpi z nimi w łóżku. Ma swoje, ale tyle że ma. Mają hardcore i nic nie wskazuje, ze to sie zmieni.

reklama
Może nie będzie tak źle. Syn szwagierki w wieku mojego, czyli też 6 lat, ale skończone kilka miesięcy temu nadal śpi z nimi w łóżku. Ma swoje, ale tyle że ma. Mają hardcore i nic nie wskazuje, ze to sie zmieni.
Moja siora ma 4 letnia corke i tez spi z nimi. Ona popelnila blad ze usypiala ja u siebie w lozku. Twoja szwagierka pewnie zrobila to samo. Ja z moimi walczylam i sie udalo. Posiedze przy nich i zasypiaja u siebie. Pomalu nawet w nocy jak sie obudza to chca isc do siebie do lozek tylko srednio mi sie chce o 3 czy 4 rano siedziec przy nich wiec spia juz z nami. Ale bede musiala pare nocy tak poswiecic moze zrozumieja ze jak wstana pic czy przebudza sie w nocy to nie musza wychodzic z lozek i biegac po pokojach. Ile to czlowiek musi pracy wlozyc aby dzieci czegos nauczyc :errr:

Mialam to samo. Corki pomimo tego ze dwie siedzialy to nie kopaly tak jak syn. Ostatnio jak mi chlasnal w dziob jak to niemowlaki machaja lapkami to powiem ze poczulam jak mi rypnal. Chowa sie spokojnie i zdrowo i oby tak dalej. Troche problem byl z kupkami bo karmiony mm ale juz temat ogarniety z pomoca pediatry. I przepuklinke pepkowa ma ale wchlania sie juz.
Ooo ja pamiętam jak nie raz dostałam z liścia od dziecka... Już niedługo będzie powtorka z rozrywki :)
Super że jest wszystko ok, oby tak było dalej a nawet lepiej :)

@Natalka92 mają, taki konkretny. Potem już następny większy jako 11-12 lat pomiędzy nawet względny spokój ale to pozory. Zawsze jest ciekawie.

Ciężarówki moje śliczne! Brzuszki pokażcie.
Chyba słoniątka moje śliczne :dry::rofl::-D:-D:-D
Tu równy 30+0
2019-08-14_12.10.41.jpg

Ooo ja pamiętam jak nie raz dostałam z liścia od dziecka... Już niedługo będzie powtorka z rozrywki :)
Super że jest wszystko ok, oby tak było dalej a nawet lepiej :)
U mnie coreczki byly malutkie bo w 35 tyg je wyciagneli wiec nie mialy tyle sily co syn. Takze troche sie zdziwilam jak mi tak mocno z piony wywalil.
Aby Tobie rowniez dziecko chowalo sie zdrowo i spokojnie. :biggrin2:;)

U mnie coreczki byly malutkie bo w 35 tyg je wyciagneli wiec nie mialy tyle sily co syn. Takze troche sie zdziwilam jak mi tak mocno z piony wywalil.
Aby Tobie rowniez dziecko chowalo sie zdrowo i spokojnie. :biggrin2:;)
Moj synek tez byl z 35 tygodnia, tez mi sie wydawal malutki do starszej, bo starsza miala wage 3770 I 58 cm, ale szybko nadrobil. A teraz ma 21 kg:-) mlodsza 36 tydzien I waga 2930 spadla mi do 2700 to mi sie dopiero malenstwo wydawalo

Moj synek tez byl z 35 tygodnia, tez mi sie wydawal malutki do starszej, bo starsza miala wage 3770 I 58 cm, ale szybko nadrobil. A teraz ma 21 kg:-) mlodsza 36 tydzien I waga 2930 spadla mi do 2700 to mi sie dopiero malenstwo wydawalo
No to teraz wyobraz sobie 45cm i 2100 wagi bo tyle mialy moje szkraby. A teraz po 14 kg i pannice do biodra mi siegaja a mam 170cm. Synka jak wyciagneli to mial 37 tyg i 6 dni. 3030 wazyl i 51cm mierzyl. A teraz klusek 6kg 65cm a dwa miesiace skonczyl.

Witam!

@Liza PRZEPIĘKNIE! Ciąża Ci służy

SPANIE z dziećmi. Nie wiem co to spanie jest dramatyzowane. Spaliśmy z każdym z naszych dzieci. Teraz śpimy z najmlodszym. Najfajniejszy czas, dobrze wspominam. Przyjdzie czas, że się zatęskni za przytulasem. A dzieci jak przyszedł czas to się wyniosły do siebie. Teraz mamy etap spania już w nogach wiec3to lada chwila i już go nie będzie z nami w łóżku. Etap nóg kończy czas spania u nas.

reklama
Do góry