reklama
kinga30
Fanka BB :)
Mam nadzieję, ze to juz koncowka dzisiaj bylismy na kontroli I juz w miare ok. Kaszel sie wycisza, czasami jeszcze cos z nosa zejdzie. Oby juz bylo dobrzeTo nikogo nie oszczędziło... Żebyście się jak najszybciej wykurowali, dopóki szkoła sie nie zaczęła.
Liza
Hej
Zdrowia dla chorujacych.
I witam nowa mamę.
My ciągle bez dzieci ale w piątek już jedziemy po nich i w niedziele powrót...
No a tak to przygotowania do szkoły i do porodu bo to już coraz bliżej..
Obecnie 30+1, teraz młody tak się wierci że masakra... We wtorek wizyta ciekawe ile waży czuje ze ma już mało miejsca
Zdrowia dla chorujacych.
I witam nowa mamę.
Obecnie 30+1, teraz młody tak się wierci że masakra... We wtorek wizyta ciekawe ile waży czuje ze ma już mało miejsca
Natalka92
A ile lat maja ? Moje z bidonow pija. Maja na komodzie i sobie pija. Fakt ze wstaja w nocy i i tak nie spimy przekonal nas ze teraz jest czas na syna bo i tak nie spimy.Natalka, pić to standard u nas, naprawdę Chociaż zawsze pytam czy chcą, to i tak zaraz po zgaszeniu świateł po kolei maszerują do kuchni, aby po 2 łyczki Ale później już elegancko śpią i nic ich nie ruszy.
Natalka92
Witam, ja juz dwa miesiace bez brzucha a final byl ciezki bo synek nogami fikal jak dziki.Hej
Zdrowia dla chorujacych.
I witam nowa mamę.
Jaasna
Moje też najczęściej piją z bidonów Mają 6, 4 i 2 lataA ile lat maja ? Moje z bidonow pija. Maja na komodzie i sobie pija. Fakt ze wstaja w nocy i i tak nie spimy przekonal nas ze teraz jest czas na syna bo i tak nie spimy.
Natalka92
Wspolczuje mnie jedno zachoruje i mam meksyk a co dopiero cala rodzinaMam nadzieję, ze to juz koncowka dzisiaj bylismy na kontroli I juz w miare ok. Kaszel sie wycisza, czasami jeszcze cos z nosa zejdzie. Oby juz bylo dobrze
Natalka92
I nawet ten dwulatek spi spokojnie ?Moje też najczęściej piją z bidonów Mają 6, 4 i 2 lata
reklama
Jaasna
Ona szczególnie! Odkąd zakończyliśmy kp prawie rok temu, to obudziła się w nocy tylko 2 razy. A tak to śpi do rana i oszczędza sen matki i ojcaI nawet ten dwulatek spi spokojnie ?
Ale żeby nie było, starsza córka dopiero ok. rok przesypia noce bez pierdyliarda pobudek, choć i jej sie zdarza coś przyśnić złego. Syn ze snem też był złoty dzieciak, ale najmłodsza to już całkowicie miód i malina