reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta w ciąży ;)

Adeline ja pije miętowke na śniadanie. Można pic w ciazy (jak wszystko w umiarem) rozluźnia błony śluzowe zoladka[emoji4]
Mi sie marzy taka świeża z krzaczka [emoji18]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja gdzieś czytałam ze mięta właśnie pieprzowa okej, byle nie polna :) ale nie wiem czy taka ogródkowa to właśnie "polna" ?:)

Kabanosy można wcinać?

ckaiskjo61tpn0j8.png

Zastanawiam się nad kombuchą, bo to piję litrami. Podobnie jak garnkami robię wodę ze świeża miętą, limonkami i miodem. Samej wody pić nie lubię. Musi być z choćby łyżka miodu lub mała ilością soku. Wczoraj mąż zabrał nas na chińskie. Tak chora byłam jak nigdy. Wiec chyba wracam do gotowania [emoji24]

o rany pierwsze o takim czymś słyszę jaki to ma smaK?

Zależy od tego czy kupujesz czy robisz sama. My kupowaliśmy do tej pory. Ale mąż bardzo polubił, wiec spróbowałam zrobić. Kupiłam organic grzybek z internetu. Na pintrest maja wiele przepisów. Metodą prób i błędów dowiedziałam się, że nam najbardziej smakuje z białego lub brązowego cukru z dodatkiem kubeczka malin. Generalnie jest to napój lekko gazowany z posmakiem i zapachem lekkiej fermentacji. Przechowywany zawsze w szklanych butelkach czy sloikach.

reklama
Do góry