reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta w ciąży ;)

A to moja zielenina na dzis:
Szpinak, banan, gruszka, jagoda, sok pomaranczowy, lod
4ede909afd8fa575c4f9eccd9aedb953.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
e20d1633ca30fd19bf045710f131970b.jpg
4cc79709a6d7e71e1ffadea67559c6ce.jpg

My tymczasem pijemy czekoladowe "mleko" z nerkowców i mamy chińskie. Młody jakby mógł wciągałby kluski nosem [emoji23][emoji23][emoji23] (wersja gluten free - alergicy w domu)

e20d1633ca30fd19bf045710f131970b.jpg
4cc79709a6d7e71e1ffadea67559c6ce.jpg

My tymczasem pijemy czekoladowe "mleko" z nerkowców i mamy chińskie. Młody jakby mógł wciągałby kluski nosem [emoji23][emoji23][emoji23] (wersja gluten free - alergicy w domu)

To takie chińskie dania bardziej? Ja uwielbiam,a makarony to dopiero

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha dzięki. Trochę się spieszyłem i są nieco nieforemne. Tam jest w środku krab z sriracha i majonezem (u nas mówią na to California roll). Mąż bardzo lubi. Robię tez inne. W sobotę zrobiłam znajomym dip karczochowo-szpinakowo-serowy. Kumpela uwielbia. Lubię eksperymentować. Choć teraz kiepsko z pichceniem bo ciagle mi niedobrze.

reklama
Oo super :) ja uwielbiam gotowac, ale bardzo tradycyjnie. U nas niestety makarony przechodza jedynie w formie spaghetti, jestesmy baaaardzo miesozerni, wcinamy tez duzo ziemniakow, kasz, warzyw. Codziennie obowiazkowo obiad dwudaniowy, obiady na slodko typu nalesniki, racuchy jemy...na podwieczorek [emoji14] dlatego nawet sie nie oszukuje, ze nie przytyje duzo w ciazy, bo apetyt dopisuje ;)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry