25_pixels
Fanka BB :)
Oo super ja uwielbiam gotowac, ale bardzo tradycyjnie. U nas niestety makarony przechodza jedynie w formie spaghetti, jestesmy baaaardzo miesozerni, wcinamy tez duzo ziemniakow, kasz, warzyw. Codziennie obowiazkowo obiad dwudaniowy, obiady na slodko typu nalesniki, racuchy jemy...na podwieczorek [emoji14] dlatego nawet sie nie oszukuje, ze nie przytyje duzo w ciazy, bo apetyt dopisuje
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak moja mama jest, jest u nas dwa dania. Ona tak przyzwyczajona. Ja zawsze kończę ostatnia a ta normalnie jakby mogła to jeszcze nosem wciągała [[emoji12]] a potem narzeka że ją żołądek boli bo za szybko je. Ja nie dam rady dwóch dań (babcia wciąż twierdzi, że za mało jemy). Jak byłam mała mnie zmuszali. Boszzzzz co to było. Trauma. Płacze przy każdym obiedzie bo trzeba było wcisnąć zupę, obiad i jeszcze wciskali podwieczorek [emoji33]
Teraz to wolna amerykanka wogole jest [emoji12] kto pierwszy wpada do domu ten gotuje. O ile mój mąż jeszcze coś zrobi to zawsze z przepisu i zajmie mu to trzy razy tyle czasu co normalnie [emoji23] chyba że jest ciepło to wtedy jak każdy rasowy samiec próbuje sił w grillowaniu [emoji7] jeśli moja mama to wiadomo że ziemniaki i jakieś mięso. A ja? No to co mi aktualnie do głowy przyjdzie lub co na Pintrest.com mnie zainteresuje. Bardzo lubię robić coś nowego i eksperymentować. Całe szczęście eksperymenty w 95% procentach kończą się pomyślnie [emoji12] dobrze ze wszyscy uwielbiamy orientalne jedzenie w każdym wydaniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: