reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta matki karmiącej i wszystko co chciałybyście wiedzieć o karmieniu piersią!

Dzięki dziewczyny za odzew

Małgorztakar, sorry, nie doczytuje wszystkiego. Czasem trochę z komórki przy karmieniu:tak:
Przeszłam już za namową mamy na białe pieczywo ale nie widzę poprawy , a po 3 dniach już chyba powinna byc. Pewnie to coś innego.

Może to mój ukochany arbuz.....????

Nie wiem czy moja laktacja się unormowałą ,ale piersi mam już miękkie.

reklama
AMojego tez mecza gazy i tez jest ciagla produkcja kupy. Dziec spac nie moze.

Ja karmie 1 piersia. Jak po odstawieniu znowu zada daje druga.

mialam mikkie piersi i znowu mam kamloty

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za odzew

Małgorztakar, sorry, nie doczytuje wszystkiego. Czasem trochę z komórki przy karmieniu:tak:
Przeszłam już za namową mamy na białe pieczywo ale nie widzę poprawy , a po 3 dniach już chyba powinna byc. Pewnie to coś innego.

Może to mój ukochany arbuz.....????

Nie wiem czy moja laktacja się unormowałą ,ale piersi mam już miękkie.
arbuz raczej nie powoduje bączków, prędzej mleczko :D

U mojego malucha kupka ladna z grudkami tak jak powinno byc.

A laktacja... Czasem jak mlody za dlugo spi to cycki tryskaja mlekiem i troche bola ale juz nie tak jak kiedys. A i mam prawa piers wieksza bo czesciej przystawialam do niej gdyz maly wolal tego sutka na poczatku :( no i cycki nierowne mam :/ ciekawe czy troche sie unormuja jeszcze czy dopiero po zaprzestaniu karmienia beda podobnych rozmwiarow (?)

Ma tak ktoras jeszcze ze cycuch jeden mniejszy drugi wiekszy?

A i tez ma problem z baczkami moj mlody. Albo steka i steka i nie moze sie wykupkac. Od wczoraj daje espumisan i jestem w trakcie obserwacji czy pomaga.

Każda kobieta ma nierówne piersi :-p
Przy pierwszym dziecku ta dysproporcja się uwidoczniła i pozostała przez cały okres karmienia.
Po karmieniu znów była mniej zauważalna.

reklama
Do góry