reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta matki karmiącej i wszystko co chciałybyście wiedzieć o karmieniu piersią!

U mnie tez prawa większa. Przy lewej maly weźmie kilka łyków i juz piers jest pusta, a z prawej leci zdecydowanie wiecej. Ostatnio ściągnęłam z niej 100 ml w 6 min.

reklama
Mężu kupił mi herbatkę z Hippa. Taką do zaprzania. Dokładnie to się nazywa Herbatka Bio dla kobiet karmiących.
Stosuje ją któraś z Was? Bo na opakowaniu pisze, żeby pić od 3 do 6 filiżanek dziennie:what:
Z drugiej strony mam obawy żeby nie przedawkować, żeby Mały kolek nie miał. Ile pijecie w ciągu dnia? Tak żeby pomogło?

I jeszcze jedno. Słyszałyście o granulkach homeopatycznych na laktację? Nazwy nie pamiętam, ale mają dobre opinie u doktora Google. Dla mnie homeopatia to zawsze była bajka, działanie bardziej na zasadzie placebo. Ktoś coś z praktyki wie?

Ostatnia edycja:
Tusiaczek ostatnio na fb na grupie karmienia piersią dziewczyna pytała o te granulki i nikt jej nie odpisał... Co do herbatki nie pomogę, bo tym razem ieden kubek tej granulowanej hippa wypilam i ruszyła laktacja , więc reszta stoi w puszce i czeka...szwagierka wypija tego 3x pół litra...

Ja pije jedna koperkowa dziennie. Zadnych hippow nie pije, bo jezeli to dziala i ruszy mi laktacja to znowu bede sie z nawalem bawila

reklama
Moja położna poleciła mi na zwiększenie laktacji taki napój p r e n a t a l f e m a l t i k e r .Podobno jest rewelacyjny. Powtarzała mi co mówiły jej dziewczyny, więc może warto spróbować? Ja mam próbki i w razie czego na pewno spróbuję...

Do góry