Tusiaczek2402
Moderatorka
Pytanie mam czy jeśli Malutka nie uczuliło kakao zjedzone przeze mnie to czekolada też nie uczuli? Czy w tym drugim przypadku chodzi o jakiś inny alergen? Bo zgłupiałam:what:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tusiaczek, ja tez dzis kupilam te herbatke hippa co Ty, na razie wypilam 2 kubki. Poprawy nie widac poki co. Moze trzeba wiecej idluzej to pic, zeby dzialalo?
Kawa Bocianek nie pomaga, pije ja od srody chyba.
Jeszcze sprobuje tego, co pisze Venus.
Hubson moze po prostu nie jest nam dane karmic piersia.bo ja pije na potege wode.pije te herbatki laktacyjne.pilam bawarke.bawilam sie laktatorem w 7-5-3 i nic...doslownie nie widac poprawy.a maly juz sie zaczyna denerwowac przy cycku bo malo leci a za chwile nic i sie zlosci i butelka w ruch idzie mam dola z tego powodu i szczerze zazdroszcze wam tych nawalow i problemow z cyckami pelnymi mleka