reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

reklama
Olu Dziś był mój pioerwszy dzień w pracy, który jakoś przeżyłam :-D Nie było najgorzej. Byłam na spotkaniu z prezesami w Poznaniu i na spotkaniu z jednym ze strategicznych klientów i to tyle. A z miłych spraw to mam nowy angaż ze sporą podwyżką :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak przygotowania do wyjazdu? Mężuś przyjechał już do was? Pewnie Maksio bardzo się ucieszył jak zobaczył tatę i Maciusia :-)

Moniko, przede wszystkim - bardzo się cieszę, że poznałam Ciebie i Witusia. Jesteś bardzo miłą i fajną osobą, a Wituś jest słodziutki! Powodzenia w pracy!!

Ja już uciekam z bb i z sieci, niebawem wyjeżdżamy z domu. Odezwę się po powrocie, czyli po 13 lipca.
Pozdrawiam wszystkie mamusie, mam nadzieję, że ktoś tu się w tym czasie odezwie ;-)

Olu To ja mam takie same wrażenie o tobie i Maksiu ;-):-D Bardzo fajnie mi się z tobą rozmawiało i mam nadzieję, że ta nasza znajomość będzie miała ciąg dalszy :rofl2: Powodzenia na tym urlopie i odpocznijcie sobie oraz nacieszcie się sobą ;-):-D Odezwij się jak już wrócisz do Piły i się rozpakujesz.

Ola Jak jechałam dziś autobusem to odniosłam wrażenie, że okna są poodsłaniane. Czyżbyście już wrócili? Jak wasze wrażenia z podróży, jak Maksiu?

hej babki...
poszukiwalam informacji o ciazy i tak jakos wpadlam na to forum...a ze pochodze z Pily i jestem 7 tygodniu ciazy to sobie do was zajrzalam...
ale was tu sporo!
mimo ze w polsce juz nie mieszkam to napewno bede sobie podczytywac...chociazby po to zeby powspominac ;)

Witam :-) Moniko, masz rację, 13 lipca po południu byliśmy juz w Pile, a zaraz następnego dnia pojechaliśmy do Warszawy. Wróciliśmy wczoraj wieczorem... ale prawdopodobnie w czwartek wieczorem znów pojedziemy do Wawy - zmarł mój chrzestny i czekam na informację, kiedy będzie pogrzeb :-(

Mb1981 witaj i pisuj tu z nami!!

Jak się czujecie w ten upał?

reklama
Ola Fajnie, że już wróciłaś ;-) Ale przykro mi z powodu śmierci twojego chrzestnego. Jak wrażenia po urlopie?

A jeśli chodzi o upały to masakra. Przecież temperaturę mamy jak w Afryce :szok::wściekła/y:

Do góry