reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

To uważaj na siebie i jedz buraki. Ja się czuje okropnie ociezala. Mam już 14 kg na plusie a dopiero 24 tydzien. Wole nie myśleć co to dalej bedzie.

reklama
Dasz radę aby tylko dzidziuś rósł jak należy a reszta dasz radę. A buraków za bardzo nie mogę bo podnoszą mi cukier ale mam tabletki więc jest w porządku.

Mamusie co słychać u was? Ja w sumie to dobrze tylko leżę aby za szybko nie urodzić. Brzuch mi się obniżył w niedziele i położna kazała odpoczywać. We wtorek 15 idę do szpitala na badania wiec albo wrócę do domu albo zostanę do porodu tak mi powiedziała pani doktor. Pozdrawiam serdecznie dajcie znać co u was :-)

Witaj Grubasek :) jak tam? Gotowa do porodu? Ja fizycznie ok ale za to mam problemy z ZUSem. Nie placa mi od października i maja w dupie to ze zabierając nam jedna wypłatę zostawiają nas bez połowy środków do zycia. Nie mam prawie nic dla maluszka bo nie mam za co kupować a oni w ogóle nie spieszą się z wyjaśnianie swoich watpliwosci. Najważniejsze że mała zdrowo rośnie i jak na razie wszystko jest ok. Napisz co u Ciebie?

Witaj Ka.wa ja jestem w 33tc i właśnie przeprowadzam się do Piły :) Nie wiesz może gdzie w Pile są działające szkoły rodzenia? Wszędzie gdzie dzwonie dowiaduje się że niema takiego numeru albo nikt nie odbiera :(

Witaj Ka.wa ja jestem w 33tc i właśnie przeprowadzam się do Piły :) Nie wiesz może gdzie w Pile są działające szkoły rodzenia? Wszędzie gdzie dzwonie dowiaduje się że niema takiego numeru albo nikt nie odbiera :(
W Pile nie mam pojęcia. Ale w Trzciance jakieś 20 km od Piły prowadzi szkołe
rodzenia położna, która pracuje tutaj w szpitalu.

Hej, postaram się ożywić temat. Jestem mamą 9mc chłopca i od niedawna mieszkam w Pile. Może jakaś mama z Piły lub okolic chciałaby się umówić na wspólną zabawę maluszków? Pozdrawiam cieplutko:)

reklama
Do góry