reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mamy Leicester

Zmienili mi date porodu na 7 wrzesien ,choc podobno przy tym drugim scanie tez potrafia jeszcze raz zmienic w zaleznosci od wymiarow dziecka.

reklama
O proszę :) to bedziemy maszerować razem na spacery hihi :D ale Ci zazdroszczę! Tez juz bym chciała znowu zobaczyć tego Groszka naszego :) chyba serio nie wytrzymam i pojadę do Coventry. Płakałas czy smialas sie na usg? Ja sie śmiałam tak to śmiesznie wyglądało. Jakby karate ćwiczył haha A jak sie czujesz?

Ja mialam juz wczesniej robione usg to wtedy plakalam jak zobaczylam bicie serca ale teraz juz jakos mniej emocjonalnie:)
Czuje sie roznie,mam dni gdzie wszystko jest ok ale sa tez dni jak dzisiaj tylko oczy otworzylam to musialam biec do lazienki tak mi nie dobrze jest:/ mam nadzieje ze to minie juz niedlugo bo bardzo mnie to męczy.

Biedna oby minęło szybko. Ja na szczęście odpukać nie wymiotuje, czasem jest mi niedobrze tylko. I ból głowy jakby minął, tez odpukać zeby nie wrócił czasem :D my dalej walczymy z chata po przeprowadzce, juz wyglada to lepiej ale wciąż dużo nie ułożonych rzeczy, mój chłopak teraz nocki pracuje a samej mi sie nie chce z tym walczyć hihi wiec leżakuje na kanapie :D

No to wszystko na twojej glowie.
A moze sie na porodowce spotkamy:))
Obydwie na wrzesień:)
A jak u Ciebie brzuszek? Widac juz cos?
Bo u mnie nic a nic nawet nie przytylam a wrecz schudlam 1,5 kilo:)

To Ci zazdroszczę! Moze przez wymioty schudłaś? Ja przytyłam ale nie wiem ile a brzuch widać ale to póki co bardziej ciąża spożywcza haha. Ogólnie zawsze miałam wagę na plusie, jakiś czas temu wzielam sie za siebie i schudłam 9kg, pozniej przestałam ćwiczyć i wróciło bo nie trzymałam tez diety. A w pierwszych tyg ciąży zle sie czułam i jadłam co chciałam wiec waga rośnie :( ale czekam na brzuszek juz prawdziwy :D

Wiesz ja tez mam troche kilogramow za duzo,takze brzuszek plaski nie jest ale zaczynam sie z niecierpliwoscia dopatrywac ciazowego ksztaltu brzucha haha i na razie nic a tak bardzo bym juz chciala,
na poczatku ciazy kobieta chce jak najszybciej byc w zaawansowanej ciazy a pod koniec ma podobno dosyc:)) ale to trzeba na wlasnej skorze przezyc:))

reklama
Święte słowa! Jeszcze bedziemy sie meczyc pod sam koniec z tym brzuszkiem :) ja wczoraj kupiłam moje pierwsze ciążowe dresy :) ale głównie dlatego ze moje dresy zaczęły mnie uciskać w brzuch i zaczęło mnie to drażnić. A teraz pełna wygoda hihi w ogole zadam teraz pytanie za 100 punktów po kilku dniach naszych rozmów... jak masz na imię? :D przepraszam ale nie wiem czemu nie zapytałam :(

Do góry