reklama
Olu Dziś był mój pioerwszy dzień w pracy, który jakoś przeżyłam Nie było najgorzej. Byłam na spotkaniu z prezesami w Poznaniu i na spotkaniu z jednym ze strategicznych klientów i to tyle. A z miłych spraw to mam nowy angaż ze sporą podwyżką
Jak przygotowania do wyjazdu? Mężuś przyjechał już do was? Pewnie Maksio bardzo się ucieszył jak zobaczył tatę i Maciusia :-)
Jak przygotowania do wyjazdu? Mężuś przyjechał już do was? Pewnie Maksio bardzo się ucieszył jak zobaczył tatę i Maciusia :-)
Moniko, przede wszystkim - bardzo się cieszę, że poznałam Ciebie i Witusia. Jesteś bardzo miłą i fajną osobą, a Wituś jest słodziutki! Powodzenia w pracy!!
Ja już uciekam z bb i z sieci, niebawem wyjeżdżamy z domu. Odezwę się po powrocie, czyli po 13 lipca.
Pozdrawiam wszystkie mamusie, mam nadzieję, że ktoś tu się w tym czasie odezwie ;-)
Ja już uciekam z bb i z sieci, niebawem wyjeżdżamy z domu. Odezwę się po powrocie, czyli po 13 lipca.
Pozdrawiam wszystkie mamusie, mam nadzieję, że ktoś tu się w tym czasie odezwie ;-)
Olu To ja mam takie same wrażenie o tobie i Maksiu ;-) Bardzo fajnie mi się z tobą rozmawiało i mam nadzieję, że ta nasza znajomość będzie miała ciąg dalszy Powodzenia na tym urlopie i odpocznijcie sobie oraz nacieszcie się sobą ;-) Odezwij się jak już wrócisz do Piły i się rozpakujesz.
hej babki...
poszukiwalam informacji o ciazy i tak jakos wpadlam na to forum...a ze pochodze z Pily i jestem 7 tygodniu ciazy to sobie do was zajrzalam...
ale was tu sporo!
mimo ze w polsce juz nie mieszkam to napewno bede sobie podczytywac...chociazby po to zeby powspominac
poszukiwalam informacji o ciazy i tak jakos wpadlam na to forum...a ze pochodze z Pily i jestem 7 tygodniu ciazy to sobie do was zajrzalam...
ale was tu sporo!
mimo ze w polsce juz nie mieszkam to napewno bede sobie podczytywac...chociazby po to zeby powspominac
Witam :-) Moniko, masz rację, 13 lipca po południu byliśmy juz w Pile, a zaraz następnego dnia pojechaliśmy do Warszawy. Wróciliśmy wczoraj wieczorem... ale prawdopodobnie w czwartek wieczorem znów pojedziemy do Wawy - zmarł mój chrzestny i czekam na informację, kiedy będzie pogrzeb :-(
Mb1981 witaj i pisuj tu z nami!!
Jak się czujecie w ten upał?
Mb1981 witaj i pisuj tu z nami!!
Jak się czujecie w ten upał?
reklama