reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Mika, ja dokladnjie chce turystyczne w takiej funkcji, jak ty mowisz, jako dodatkowe, zeby miec dzidziolka na oku. Po Twoim poscie widze, ze glupiego pomyslu nie mialam :)

Asiunia, ja wiem tylko, ze na Kolbego jest Komis, zaraz kolo szkoly Jezykow Obcych OMEGA. Tam obok jest tez salon z sukniami slubnymi, solarium itd. A gdzie jest kolo poczty?? Nie mam pojecia???

reklama
Właśnie mogłam od razu podać adres. To jest w takim nowym pasażu koło poczty-są tam różne sklepy a sam komis mieści się na pierwszym piętrze i faktycznie nazywa się TABALUGA. Są tam artykuły tylko dla dzieci-tzn.wózki,łóżeczka,uranka,zabawki itd. Można czasem znależź coś niedrogo i w naprawdę dobrym stanie. A mogę Wam jeszcze polecić sklep z artykułami dla dzieci -były market elikam na ul.Styki. My tam właśnie z mamą znalazłyśmy fajne łóżeczko-kojec.Wybór artykułów jest duży od wózków po foteliki itd.. Co Wam mogę jeszcze doradzić jako troszkę doświadczona mama że z kosmetyków maleństwa najlepiej tolerują BAMBINO. Są nasze polskie i do tego w umiarkowanych cenachi.Najgorsze są chyba Johnsona (nie wiem czy dobrze napisałam)wywołują wysypkę podobną do różyczki. To tak na marginesie jak już będziecie kompletować swoje wyprawki i zaczniecie zaglądać na półki z kosmetykami. Pozdrawiam!!!!

Mam wrażenie, że z kupowaniem wielu rzeczy dla dzidzi będzie tak, że coś kupimy, a potem okaże się, że "ojejku, przecież jest dostępnych tyle fajniejszych rzeczy i wcale nie droższych!". Ja muszę kupić dwa łóżeczka, do Piły i do Warszawy, więc na pewno jedno będzie turystyczne, ale jeszcze nie oglądałam. Czy w Pile uda mi się kupić tego typu łóżeczko, nowe?
Na razie mam tylko wózek i wanienkę ;)

W ogóle to zaczynam czuć się jak słonica i robi mi się ciężko, a jeszcze 10 tygodni przede mną... :(

Pozdrawiam Was cieplutko!

Cześć dziewczyny! Gdzie zniknęłyście?

Idę dziś do dr Jaskulskiego na 18:45 na USG - ale się cieszę :):)

A co u Was?

hej Ola:) masz podobnie jak aj tez musze kupic dwa lozeczka jedno do rodzicow pewnie kojec a drugie tam do domku:)
dzisiaj tez mam wizyte u lekarza moze mi powie co bede miala??? ;D :D

Fajnie że macie wizytę !ja mam dopiero 26.07 ale chyba nie będzie mi robił USG bo na ostatniej mi robił!pozdraiwam !Ale upał!nie do wytrzymania!

Upal jest koszmarny :( Zaopztrzylam sie w letnia sukienke i spodnice taka przewiewna, i tak jestem cala spocona i mokra :( Od czasu do czasu odslaniam brzusio, ale jak mi klient wlezie...
Ja do Jaskolskiego ide pod koniec lipca, nie wiem dokladnie kiedy, bo umawiam sie tak na tydzien przed wizyta. Bede miala robione badanko polowkowe wtedy moze poznamy plec :) Ja bardzo chcialam wiedziec, ale jak sie ostatnio dzidzia nie chciala ujawnic to sie jakos uspokoilam :) Tylko pod katem ciuszkow byloby dobrze, boczasem widze cos b.ladnego, a np. rozowe :) Jak ja potem chlopaka na rozowo wystroje ;) Juz moja mama i tak kupila 2 body - rozowe...ja mowie mama, a jak bedzie chlopak?? :) Spojrzala zdzwiwiona, jakos nie pomyslala o tym. Ale body pal licho, pod spodem ;)

Witam przyszle mamy z Pily, zwlaszcza wrzesniowe ;)Nie wiem czemu dopiero teraz znalazlam Wasz watek, przeciez zagladam tu od ponad pol roku. Nic to lepiej pozniej niz wcale...
    Ciekawa jestem czy myslicie o porodzie. Jesli cos wiecie na temat pilskiego szpitala dajcie znac.
Pozdrawiam

reklama
Do góry