reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
No tak.. ktoś będzie dublował grupę bo wy zarządziłyście, że już nikogo nie wpuszczacie bo zapisy do grupy trwały niecały miesiąc. Logika…🙈 Same kierowniczki teraz widzę a gdzie byłyście wcześniej? Czemu nikt z was nie wpadł na to, żeby umieścić jakąkolwiek informację dla nowych osób? Tylko dopiero teraz mędrkujecie i dajecie jakieś jałowe kompletnie pomysły 😅
Nie jestem żadne "wy". Wiem jak działa BabyBoom. To, co napisałam, potwierdziła Administratorka. To nie musi być jałowa propozycja, bo takie grupy powstają i są wsparciem dla userek, które w nich piszą. Jałowa to może być dla kogoś, kto nie chce się angażować i tworzyć grupy pogaduszek dla mam z podobnym terminem porodu.

Nie jestem żadne "wy". Wiem jak działa BabyBoom. To, co napisałam, potwierdziła Administratorka. To nie musi być jałowa propozycja, bo takie grupy powstają i są wsparciem dla userek, które w nich piszą. Jałowa to może być dla kogoś, kto nie chce się angażować i tworzyć grupy pogaduszek dla mam z podobnym terminem porodu.
Skończyłam temat już dawno. Administratorka pojawiła się niejako na moją prośbę, myślałam, że to zakończy w końcu tą dyskusję. Pozostaję przy swoim stanowisku i tym co pisałam wcześniej.
Pozdrawiam 🙋🏻‍♀️

No wg twoich postów dokładnie. W sumie to masz rację, słabych 😙
Obyś tej złości, jadu i nerwów nie przekazała w genach.. pamiętaj, że duża ilość stresu nie jest wskazana w ciąży, a dziecko odczuwa Twoje emocje.
Może lepiej zainwestować w medytację albo jogę zamiast w takie puste wpisy na forum dla przyszłych mam?

Grupa prywatna nie została zamknięta punkt 7.01 bo dziewczyny, które jeszcze w tej okolicy pisały i również po mojej wiadomości, są na grupie prywatnej 🥰

reklama
Obyś tej złości, jadu i nerwów nie przekazała w genach.. pamiętaj, że duża ilość stresu nie jest wskazana w ciąży, a dziecko odczuwa Twoje emocje.
Może lepiej zainwestować w medytację albo jogę zamiast w takie puste wpisy na forum dla przyszłych mam?

Grupa prywatna nie została zamknięta punkt 7.01 bo dziewczyny, które jeszcze w tej okolicy pisały i również po mojej wiadomości, są na grupie prywatnej 🥰
Myślę, że tutaj na tej grupie jest tyle jadu, że każda z dziewczyn która mi odpisała powinna się martwić. Na szczęście ja się nie przejmuje opinią obcych ludzi i niech każdy patrzy na siebie ☺️ fakt jest taki, że zapisy trwały miesiąc i to wynika jasno z postów które tu były więc niepotrzebnie się tłumaczysz bo miesiąc to nadal bardzo mało na możliwość wpisania się do grupy. I jeśli uważasz stawanie w obronie za kimś za „puste” to bardzo Ci współczuję 🙋🏻‍♀️

Do góry