Czuję, że u nas też będzie problem z imieniem, bo nie możemy dojść z mężem do kompromisu Jak będzie dziewczynka, to może nie będzie tak źle, ale jak urodzi się synek, to dopiero będzie ... Mąż uparł się na JASIA i nie przyjmuje innej propozycji, a mi to imię się nie podoba Co prawda lekarz twierdzi, że na 99 % będzie córeczka, ale ja mam jakieś inne przeczucia:-)
Co do odpoczynku to różnie z tym bywa, ale mała jest ogólnie grzeczna, potrafi się sama zabawić, więc nie jest źle. Poza tym ustaliłam z nianią, która do tej pory zajmowała się Domi, że będzie zabierała raz w tygodniu małą do siebie, żebym ja miała trochę wolnego, a Dominika, żeby nie straciła zupełnie kontaktu z nianią.
Co do odpoczynku to różnie z tym bywa, ale mała jest ogólnie grzeczna, potrafi się sama zabawić, więc nie jest źle. Poza tym ustaliłam z nianią, która do tej pory zajmowała się Domi, że będzie zabierała raz w tygodniu małą do siebie, żebym ja miała trochę wolnego, a Dominika, żeby nie straciła zupełnie kontaktu z nianią.