reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Monia, śliczną miałaś sukienkę :-) Naprawdę cudnie w niej wyglądałaś!
Ja brałam ślub w grudniu i kupiłam sobie suknię z długimi rękawami, bo zawsze okropnie marznę hihi. Ale też była fajna - biała, z dużym dekoltem, na halce... ech wspomnienia! Miałam ją potem sprzedać, a tymczasem wisi u teściów w szafie, nawet nie uprana od czasu ślubu :baffled:

Maksio faktycznie uwielbia piach, morze, plażę.... teraz ma w ogródku małą piaskownicę, lubi się w niej bawić. Czekam na wyjazd na wakacje, będzie gorąco (aż za gorąco dla mnie...) i nie będę musiała Maksia pilnować, żeby nie wchodził do morza - ależ będzie miał radość!

reklama
Ola takie wakacje nad morzem to dla dzieci prawdziwa radocha :tak::-D A możesz wkleić swoje zdjęcia ślubne? Jestem ciekawa twojej sukienki :-D Uwielbiam oglądać suknie i bukiety ślubne :tak::-D

Monia, niestety nie mam tutaj zdjęć ślubnych w wersji elektronicznej - powinnam mieć jakieś w Warszawie, sprawdzę jak tam będę. Postaram się coś wrzucić, a jeżeli nie, to pokażę Ci fotki jak się spotkamy :-) :tak: Suknię miałam moim zdaniem ładną, bukiecik też (różowe różyczki przeplatane kokardkami z białej atłasowej wstążki), ale z fryzury nie byłam zadowolona. No, sama ocenisz!

Jedziemy w niedzielę na komunię mojej chrzesnicy, kupiłam sobie dziś sukienkę (a właściwie 2 bo mi się spodobały) tylko podobno ma być zimno i ma padac, a kiecka jest na cienkich ramiączkach. Chyba jeszcze na żakiet będę musiała założyć płaszcz hihi

Olu Faktycznie mogę obejrzeć twoje fotki jak się zobaczymy :tak: A jeśli zapowiadają ochlodzenie, to weź coś na siebie jeszcze. Jak mój kuzyn brał ślub dwa lata temu pod koniec kwietnia (w Białymstoku) to tak się nagle ochłodziło, że temperatura w dzień sięgała zaledwie +5 st. i jeszcze zaczął śnieg sypać :szok::eek: A my stąd jechaliśmy to pięknie świeciło słońce i co najgorsze nie zapowiadano takiej dziwnej pogody :no: Wszyscy pomarzli. Ale jak można było chlapnąć sobie kielonka to się wszyscy rozgrzali, a potem to już tylko były tańce :tak::-D:laugh2: Wy co prawda pewnie nie będziecie tańczyć no i może pić alkoholu, ale za to możesz coś cieplejszego narzucić na siebie ;-)

Już mam plan awaryjny na komunię: pod sukienkę koszulka ;-) , zamiast pończoch rajstopy ;-) . Oraz obowiązkowo płaszczyk na żakiet chyba żeby nagle zrobiło się ciepło. Taką oto wersję opracowałam dygocąc z zimna, bo w domu u mnie koszmarnie zimno, ale dzień przed wyjazdem nei chcieliśmy już włączać ogrzewania.

Zaraz kończę pracę i lecę się pakować. Wprawdzie przez najbliższy tydzień będę na bb rzadko jeżeli w ogóle, ale z ciekawością zajrzę po powrocie a może i wcześniej. Pozdrowionka!!

To ja się dołącze :laugh2: Też jestem z Piły także na wstępie witam wszystkie Pilanki :-) Widzę,że temacik istnieje już długo :-) A z ciekawości zapytam czy są jakieś przyszłe mamy z Piły i to dotego z terminem na czerwca? :-)
Pozdrawiam serdecznie.

Mili, witam serdecznie - ale fajnie, że pojawiła się wśród nas nowa Pilanka! :-) :tak:
Tutaj chwilowo same aktualne mamusie, ale może zjawi się jeszcze jakaś ciężarówka, kto wie? Mam nadzieję, że będziesz z nami pisała regularnie!!

Pozdrowionka!

Dzięki wielkie Oluś :-) A i mam pytanko przy okazji do Ciebie (jeśli można zapytać:happy: ):mieszkasz w Warszawie a pochodzisz z Piły czy na odwrót?:-) Bo my z mężem planujemy przeprowadzkę 2 miesiące po urodzeniu maluszka właśnie pod Warszawę a ja tam nikogo nie znam to miałabym na sam początek już jakąś przyjazną duszyczkę :happy:

Mili, pochodzę spod Warszawy (z Konstancina), z mężem mieszkaliśmy w Warszawie na Bródnie i nadal mamy tam mieszkanie, a od 2 lat mieszkamy w Pile, czasem jeżdżąc do Wawy na dłużej lub krócej - tym razem ja i Maksio na cały tydzień.
Na forach regionalnych jest też wątek dla mam z Warszawy i okolic jeżeli jesteś zainteresowana - ale nie opuszczaj też wątku pilskiego oczywiście ;-) :tak:
Ciekawa jestem, gdzie planujecie zamieszkać - w jakiej miejscowości?

reklama
Witaj Mili. Faktycznie tobie zostało już niewiele czasu do rozwiązania :tak: Życzę powodzenia i zdrowego dzidziusia. Wiecie już co będziecie mieli: chłopca czy dziewczynkę? Ja urodziłam synka w styczniu tego roku i dobrze jeszcze pamiętam jak to było z tym oczekiwaniem sądnego dnia ;-):-D:laugh2:

Do góry