reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

reklama
Moniko, serdeczne gratulacje z okazji ślubu! Piękne zdjęcia - ślicznie wyglądałaś!! A Wituś to bardzo przystojny młodzian :tak:
Faktycznie miałaś dużo spraw do zgrania w tym dniu! Brawa za organizację. Ja sama miałam niejakie problemy, żeby ze wszystkim zdążyć, chociaż miałam na głowie "tylko" ślub (bez chrzcin, jak w Twoim wypadku), który odbył się o godzinie 16. Tyle że do fryzjerki i na makijaż musiałam przejechać na drugą stronę Warszawy i w sumie to mi zajęło sporo czasu. Ale było wszystko ok.

Jeżeli chodzi o nasze spotkanie, to szczerze mówiąc w tym tygodniu mogłabym się z Wami zobaczyć tylko jutro (bo w piątek wyjeżdżamy...) tak około godzinki 16 (wprawdzie powinnam jutro skończyć pracę w miarę wcześnie, ale za to mam w planach zakupy, muszę sobie kupić jakąś odpowiednią kreację na komunię mojej chrześnicy, ale nic nie mam upatrzonego....). Jeżeli Ci to nie pasuje, to wtedy bardzo chętnie po naszym powrocie czyli po 20 maja już będę "swobodna". Proszę daj znać kiedy Ci bardziej pasuje.

Aga, jak było u lekarki? Co powiedziała??

Olu Kurczę, ja mam w czwartek o 16 wizytę u lekarza rodzinnego. Muszę odebrać zaświadczenie o stanie zdrowia, bo wymagają go ode mnie w szpitalu. A w przyszłym tygodniu idę na tą operację drugiego oka i nie wiem dokładnie kiedy wrócę i na ile będę widziała :-( Ale na pewno pierwsze dwa tygodnie to mam z głowy, bo sama nie będę w stanie wyjść z domu, a co tu dopiero z Witkiem :no::-( Umówmy się tak, że jak będę mogła sama się już poruszać po uliczkach naszego osiedla to dam ci znać i wtedy się umówimy na spotkanie. Ok?

Pokażę wam swojego synka jak ostatnio zrobił świetną pozę :-D Wygląda jakby chciał powiedzieć "Wiktoria"! ;-):-D:laugh2:
dsc0877gu8.jpg

Monika, świetnie się Wituś upozował - naprawdę fajny chłopaczek z niego! :tak:

A naszym spotkaniem.... widzisz jak to jest, dwie mamy "siedzące" w domu z dziećmi i tak trudno jest się umówić. Zawsze okazuje się, że każdy ma sporo zajęć i zobowiązań, ale na pewno nam się uda! Oczywiście poczekamy aż będziesz już mogła sama się przemieszczać, mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie po operacji, serdecznie Ci tego życzę!!

U nas też teraz gorący okres, w tym tygodniu nadrabiam zaległości po wyjeździe nad morze, a za tydzień znów mnie nie będzie... potem już do wyjazdu na wakacje (28 czerwca) chyba nie będę się ruszała z Piły. Pamiętam, że mniej więcej w tym czasie planujesz powrót do pracy?

Aga, a może nam też się uda jakoś umówić na spacerek z maluchami?

A tu jak śpi w swoim foteliku (padł ze zmęczenia)
dsc0880xl3.jpg

A tak śpi obok taty (sprawdza delikatnie czy tata jeszcze leży koło niego) ;-):-D:laugh2:
dsc0896fe3.jpg

A tu leży sobie obok mamusi :-D
dsc0854mx0.jpg

Jak ja nie cierpię jak wkładają mnie do tego fotelika :wściekła/y:
dsc0846jq9.jpg

Ola no widzisz jak to jest z nami mamami :-D Ja najprawdopodobniej wracam do pracy od 25 czerwca, no chyba, że się coś zmieni to później. A twój Maksio to już fajny duży przystojniak :-D

Moniko, dziękuję za miłe słowa pod adresem Maksia. Zachęcona nimi wklejam jeszcze fotki Maksa z kwietniowego wyjazdu do Niechorza. Jedną z głównych atrakcji była koparka, do której pan operator pozwalał mu wchodzić....

Czy mi się dobrze wydaje, że Wituś ma już brązowe oczka? Wygląda na fajnego gościa :tak: :tak:

reklama
Ola To dla niego pewnie było niesamowite przeżycie z tą koparką, a to że miał dla siebie tyle piachu morskiego też dawało mu pewnie niezłą frajdę ;-):-D

Mam zdjęcia od fotografa, więc je wklejam :-D
pict0160eu8.jpg

pict0183gw9.jpg

pict0018yw5.jpg

pict0083at7.jpg

pict0093pd0.jpg

Do góry