reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

malpa30 najlepiej żebyś pojechała do sklepu ,pooglądała ,potestowała i wybrała kilka modeli które ci będą pasować i wtedy się zdecydować na konkretny model bo to co będzie pasowało jednej to drugiej już może nie odpowiadać ;)

reklama
malpa zajrzyj tutaj.

http://www.free-trade.cracow.pl/

Tylko nie sugeruj sie strona w necie bo jest stara.
Maja najnowszy asortyment i zazwyczaj produkty "na topie". ;)

Jesli zrobisz u nich pierwsze zakupy za min 200zl to pzoenij kupujesz wszystko w cenach hurtowych, takze wozki dzieciece.

Maja Tako Jumper X i Tako Warrior ktore szczerze polecam. Cena za komplet 3w1 to ok 1200-1600zl.
Maja tez tansze odpowiedniki innych firm - Baby Merc, Baby Design, Espiro itp.

Adresy sklepow tutaj
http://www.free-trade.cracow.pl/firma.html

Ja robie zakupy na ul. Centralnej bo mam blisko, ale na sw. Kingi maja wiekszy wybor.

Ostatnia edycja:
Witam,

ja waham się pomiędzy X-landerem XQ a Bolderem Eco Line. Miałam juz wcześniej wózek z Implastu i szczerze powiem, że maszyna nie do zajechania. Niestety mojego modelu już nie produkują, bokupiłabym go jeszcze raz tylko w innym kolorze. Może ktoras z Was może mi coś więcej powiedziec na team Boldera, ponieważ widziałam do tylko w internecie - X-landera już oglądałam :-)

Ja mam po Emilce wózek Graco Quattro Tour Deluxe jak na razie sprawny i nie zużyty więc nie będę kupować nowego. Słyszałam że opinie na jego temat są różne ale mi się podoba i dobrze mi się go używało. Bratowa kupiła sobie taki sam bo jej się spodobał i też nie narzekała na niego. Różne są gusta po prostu...

My dziś byliśmy w salonie dzidziusiowym i porównałam sobie jedo i maxi cosi....bo w końcu, nad tymi dwoma modelami się zastanawiałam. Wygrał jedo, bo: ma podnoszony podgłówek w gondoli, jest lżejszy o 2 kg, ma osłonkę przeciwwiatrowi, wentylowaną budkę, 1cm większą gondolę i bardziej zabudowaną spacerówkę, co przy naszych zimach jest dość istotne (mała parasolkę na lato - maklarena - mam po starszym synu). Maxi cosi tych rzeczy nie ma. Tak więc wybieram kolor i zamawiam wózek.

mirelka ja poluje na warriora i myślę ze podana cena jest ok w szczególności że 3w1. Ja jak dotad nie znalazłam ceny poniżej 1250zł a na allegro chodzą jeszcze wyżej więc myślę że okazja fajna

Widzę, że tylko ja myślę o standardowym wózku czterokołowym, z pompowanymi, dużymi kołami na paskach, ale to dlatego, że uwielbiamy z moim M. wycieczki do lasów, w pola i na łąki (oczywiście też w góry, ale z maleństwem odpada). Mam kilka typów, szczególnie że musimy patrzeć na nasz mały bagażnik a takie wózki mają spore rozmiary. Jest jeden problem w Krakowie ani okolicach, nie mogę żadnego z tych wózków zobaczyć w sklepie, kontaktowałam się z producentami i nic. Moje typy to:
Uniwersalny wózek głęboko spacerowy Milano Mikado - sklep dla dzieci – 2o2.pl
Wózki dziecięce wielofunkcyjne Carmen firmy EL-JOT - Wózek dziecięcy wielofunkcyjny CARMEN - EL-JOT
ale jesteśmy w kropce, bo nie możemy ich zobaczyć i "pomacać". W całym Krakowie jest tylko kilka modeli, które spełniają nasze warunki (jeśli chodzi o to, że chcemy klasyczny wózek), ale żaden nie mieście się do bagażnika. Może, któraś z Was coś mi poradzi.

reklama
cocca koniecznie na paskach?
Ja mialam taki wozek dla Macka wiesz, wlasnie z zawieszeniem na paskach i tyle ile sie na niego nazloscilam to moje. Wcale to dobrze nie amortyzuje, trudne w rozkladaniu jest, a juz nie wspomne o zjezdzie po schodach czy kraweznikach. Jedyna jego zaleta jak dla mnie to taka ze mozna dziecko bujac. A tym razem stwierdzilam ze nie chce miec tylko kolyski ale stabilny wozek ;)

http://tomas-wozki.pl/category.php?id_category=5

Od tego producenta mialam wozek ale nie Bajtek tylko Xtreem wlasnie na paskach. widze ze juz go wycofali ze sprzedazy.

Propo bagaznika to na kazda podroz musielismy odpinac kola - nie bylo innej opcji zeby sie zmiescil.

Do góry