reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
aneczka Jumper ma charakterystyczny kosz na zakupy - taki pół owalny ;) No i te kółeczka.... U mnie po osiedlu duzo jezdzi Jumperów, wiec łatwo mi je rozpoznac juz na pierwszy rzut oka ;)
Tyle co sie na nie napatrzylam :D

My dla poprzedniej dwójki mieliśmy Emmaljunge (ale sprzedaliśmy i teraz mocno tego żałuje, byliśmy bardzo z niego zadowoleni). Nie chciałam przepłacać za wózek (Emmaljunga teraz kosztuje ok. 3000zł).
W końcu stanęło na X-Landerze XT (Akcesoria X-Lander XT - X-lander - Wózki dla dzieci - Wózki dziecięce wielofunkcyjne), mam nadzieję że będziemy z niego zadowoleni. Mieszkamy na wsi, więc potrzebujemy wózka również na drogę kamienistą (albo przede wszystkim;-))

reklama
no mi się emaljungi strasznie podobają ,zwłaszcza te nowe modele mają takie duże gondole :) do tego mają fajną opcję dodatkowego krzesełka dla drugiego dziecka ,ale to jest dostawka do spacerówki
mi w końcu dotarła gondolka do wózka , więc muszę tylko odświeżyć stelaż i wózeczek mam dla mojej maleńkiej ;)

Do góry